2777
2789
نه من خیلی خیلی تجربه بدی دارم 10 ماه پیش عروسیم بود... اگه یک درصد قرار باشه عین خواهر شوهر ای من ر ...

برا من که عالی بود 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره دقیقا منم فکر میکنم یکیش همین دخالت و اختلاف نظر ها باشه

اره بخدا برا خرید داماد ما رو میبردن جاهای گرون قیمت برای خرید من جاهایی ک اشغال فروشی بود بعد میگفتن این داره اذیت میکنه نمیخره... من مامانم خیلی حواسش جمع بود و این رفتار هاشون می‌فهمید نزاشت حقم ضایع کنن ولی برام لباس مجلسی آخرش نخریدن گفتن مامانت خیاطه.. و اینکه روز آخر با شوهرم دوتایی رفتیم اینقدر خوش گذشت ک حد نداشت

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
برا من که عالی بود 

من ک یادم میاد دیوونه میشم از عروسی به بعد دیگه با خانواده شوهرم سر همین خرید قط رابطه کردم حتی شوهرمم همین کار کرد بس ک اذیتمون کردن... 

من ک یادم میاد دیوونه میشم از عروسی به بعد دیگه با خانواده شوهرم سر همین خرید قط رابطه کردم حتی شوهر ...

عوض اینکه خاطره خوش بسازن بعضیا فقط اذیت میکنن

عوض اینکه خاطره خوش بسازن بعضیا فقط اذیت میکنن

اره بخدا فک کن وسیله های داماد همه میگفتن گرون بردار اینم اضافه بردار اینم قیمتی نداره داداش بردار... بعد برا من یه شلوار 60 تومنی میخواستم بردارم مادرمون از کجا آورده مگه ما سر گنج نشستیم خدارو خوش نمیاد یا کیف و کفش بیرونی میخواستم ما خسته شدیم حالا چی میشه کفش ارزون بخره ما برا نامزدی کفش خریدیم براش کیف ک داری میخوای چیکار دیگه. یا برا روسری..مخصوصا میخواد اذیت کنه نمیخواد خرید کنه انتخاب بکن نیست این همه مدل مخصوص این کارا رو میکنه... 

اره بخدا فک کن وسیله های داماد همه میگفتن گرون بردار اینم اضافه بردار اینم قیمتی نداره داداش بردار.. ...

اه اه چقدر بد

اه اه چقدر بد

اره دقیقا اینقدررررر اذیتم کردن ک حد نداشت... مامانشون کلا 5 ملیون داده بود ک همه چی بخرم حالا اینا میخواستن نصفشم خرج نکنن بکنن تو جیب خودشون... مامان منم گفت عروس وسیله هاش بیشتر حالا ک اینجوریه منم نصف این پول شما رو میخرم هرموقع تموم شد یا شما پولتون زیاد کنید یا منم زیاد نمیکنم رو حرفش هم موند آخرش بزوور شیش ملیون خرج کردن... میگفتن یه آیینه شمعدون بردار بشه 500 تومن بعد مامان من می‌گفت من بچم آیینه شمعدون 5 ملیونی میخواسته حالا من بهش گفتم گرونه کمتر انتخاب کن معلومه اون الان حدااقل میگه یه دوملیونی بخرین ک یه جنس معمولیه.. تو لباس عروس فروشی فروشنده اومد تو اتاق پرو بهم گفت کوتاه نیای ها اینا میخوان لباس اشغال 100 تومنی کرایه کنن از منم نمیخوای اجاره کنی نکن ولی لباس خوب کرایه کنی اینا حقت ضایع نکنن...تو شلوار فروشی هم همین جور شد حتی توی لوازم آرایشی...برا همین میگم تنها برن کسی کمک نباشه خیلیییی بهتره تا اینجور آدمی یک درصد هم بیاد

اره دقیقا اینقدررررر اذیتم کردن ک حد نداشت... مامانشون کلا 5 ملیون داده بود ک همه چی بخرم حالا اینا ...

عوض اینکه بگن همه چی خوشگل باشه همه چی اعیانی باشه 

همه کیف کنن اونوقت 

کارشون خیلللی بد بود اون پولم راه دور نمیرفت که تن زنداداش میرفت 

خونه ی برادرش میرفت 

کاش بدون اونا میرفتی خرید 

عوض اینکه بگن همه چی خوشگل باشه همه چی اعیانی باشه  همه کیف کنن اونوقت  کارشون خیلللی&nb ...

مامانمم همین میگفت... نهایتتتش گرون بر می‌داشتم یک تومن بیشتر می‌شد اونا ک نمی‌خواستن پول بدن مادرشون میداد اونم ک داره نبود نداشته باشه... ولی منم خریدم کردم حتی شده خیلی چیزا رو بزور... همون شلوار ک گفتم 60 بود خدا شااهدا همونجا برام تنگ بود نمیخواستم بردارم وقتی دیدم اینا دارن پشت گرو این حرفا رو میزدن اومدم از لجشون خریدم چون اصلا قیمتی نداشت ک آدم به یه عروس بگه نخر مادرمون مگه ذو. گنج نشسته... ته خریدا هامم نکردم شوهرم بردم روز آخر گرون ترینش خریدم... بهم میگفت کیف نخر منم 250 تومن کیف خریدم... بعد من پاهام خیلی حساسه میخواستم کیف ارزون بردارم اما کفش گرون بردارم ک پاهاو کمرم راحت باشه هی میگفتن ما کیف می‌خریم 60 هزار تومن کفش میخریم 30 تومن...ولی خب خیییلی از عروسا این حرفا رو ک میشنون دیگه خرید هم نمیکنن... ولی من خیلی اذیت شدم خیلی اما از لجشون خرید کردم

مامانمم همین میگفت... نهایتتتش گرون بر می‌داشتم یک تومن بیشتر می‌شد اونا ک نمی‌خواستن پول بدن مادرشو ...

اه اه 

گیر چه آدمایی افتادی 😐😐😐😐😐😐😐

خدا بهت صبر بده😂😂😂😂😂

اه اه  گیر چه آدمایی افتادی 😐😐😐😐😐😐😐 خدا بهت صبر بده😂😂😂😂😂

ولی من الان شدم عینننن آتیش داغ رو دلشون... داداششون ماهی یک بار نمیتونن ببینن زنگ میزنن بلاکن مهمونی هاشون نمیریم.. می‌تونی شوهرم بچه آخره خیلی هم اختلاف سنی داره... اینا میسوختن ک مامانم بهم جهیزیه آنچنانی داده نسبت به اونا یا داداششون میخواد تو خونه مستقل زندگی کنه همش تلاش میکردن حتی بعد عروسی ک من برم با مادرشون زندگی کنم... آخرش هرچی بیشتر تلاش کردن من بیشتر محلشون ندادم هی هرروز بیشتر از روز قبل سوختن... یعنی آتیششون دادم فکرش نمیکردن اینجوری بی محلشون کنم... یه کاری کردم خواهرش با 40 سال سن تو جمع ازم معذرت خواهی کرد ولی من باز محلش نمیدم چون خیییییلی اذیت شدم خییییلی همش کارم شده بود اول ازدواج گریه کردن... 

ولی من الان شدم عینننن آتیش داغ رو دلشون... داداششون ماهی یک بار نمیتونن ببینن زنگ میزنن بلاکن مهمون ...

خوب کاری میکنی ولشون کن 

باید یاد بگیرن احترام بزارن 

به بعضیا اگه یخورده رو بدی میپرن رو گردنت 

خوب کاری میکنی ولشون کن  باید یاد بگیرن احترام بزارن  به بعضیا اگه یخورده رو بدی میپرن ر ...

اره دقییییقققااون موقع خیلی براشون احترام قائل بودم اصلااا فک نمیکردم یک درصد قرار باشه همیچین کاری کنن

اره دقییییقققااون موقع خیلی براشون احترام قائل بودم اصلااا فک نمیکردم یک درصد قرار باشه همیچین کاری ...

به درک مهم خودت و همسرت هستین که زندگیتون شیرینه