سلام خانوما ممنون میشم اگه تجربه هاتونو بهم بگین من دخترم ۶ ماهشه دوماه هست که فقط تو خواب سینمو میگیره تو بیداری سینمو میبینه جیغ میزنه چون وزن گیریش خوب نبود یه هفتست شیرمو میدوشم و تو بیداری هم با شیشه میدم میخوره دیگه کلافه شدم دکترا به این حالت میگن اعتصاب از شیر ولی دلیلو راه حلشو نمیدونم. یعنی قراره کی این لجبازیشو بزاره کنار😔میترسم کم کم کلا به شیشه عادت کنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ای جآنم 😂 دلم ضعف رف وآسش .. میتونی وآسع عروسکع چیزی ک دوس دآره رو جآیزع بخری مثلن بگو چون می می ...
میدونم نه میخوام خرش کنم خر نمیشه اما وقتایی که بازیش میاد مثلا عروسک و بغل میکنم شیرش میدم میدوئ میاد عروسکو پرت میکنه اونور اما وقتی هم میخواد یه کاری بکنه مثلا بره جایی که نباید بره من صداش میکنم اینطوری بیاد پیشم کونشو میکنه طرفم و میره تازه یه نیشخندم میزنه که مثلا خر خودتی