2777
2789
تنوع بده دیگه  بعضی وقتا حریره بعضی وقتا فرنی  نمیشع که همش یه چیز

ن میخاستم بدونم ک امروز فرنی بدم لازم نیس دیگه حریره بدم مثل ی هفته فرنی هفته  دیگع سوپ هفته بعدش ی چیز دیگه 

براوزنگیری نی نی چیزی میدونین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از سه هفته پشت سر هم حریره خوردن نی نی اینجوری نگات نمیکنه؟ 😒😒

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.

ببین بین هر مدل غذا سه رو فاصله باشه بعد اونم ی وعده حریره ی وعده فرنی ی وعده سوپ بعد ک غذای سنگینتر اومد تو لیست فرنی و حریره میشن وعده صبحانه فقط

در کل داری برا تغذیه اشتباخ میکنی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ببین بین هر مدل غذا سه رو فاصله باشه بعد اونم ی وعده حریره ی وعده فرنی ی وعده سوپ بعد ک غذای سنگینتر ...

سه روز منظورته؟

اره میدونم امروز تا ی هفته فرنی بعدش سوپ بعدش باز ببرم دکتر گفت لیست غذایی جدید میدم

بعد ک سنگین تر شد حریره یا فرنی بدم برا صبحانه الان دیگع حریرع ندم 

نمیشه ی هفته مداوم ی غذا رو داد نی نی هر سه روز ی غذای جدید شروع میکنی اون غذای جدیدم تو یکی از وعده های روزانه میزاری مثلا

فرنی    سوپ   حریره

حریره     کته    سوپ

....

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
چرااینجوری نکاه میکنه👊😲🙁😓😥😣تحربه ندارم بچه اوله سن کم🤐😂

😂😂😂 اخی فدات شم عزیزم. حالا بچه خودم ب دنیا بیاد بدتر از اینا میشه ها.

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
ای جونم  بابا خو سنم کمه بچه اولمه تگربه ندارم بگو شکمش  چرا کار نمیکنه بخاطر اینه

اخییی نی نی کوچولوووو. اشکال نداره تجربیاتتو پیاده کن رو بچه اول😂  مرد بار میاد😁 حالا بذار بچه خودم ب دنیا بیاد , فکر کنم زبون باز کنه بگه دست از سرم ورداااار نجاتم بدین😁 وای بچه داری سخته. مخصوصا بچه اول

پنچ ماع و‌۲۰روزشه دکتر گفت هفته ب هفته

اگ از دکتر پرسیدی،چرا دوباره از ما میپرسی!