2777
2789
😂😂😂😂😂😂ای جونم عزیزم  اولی چن وقتشه؟ اره دقیقا

اولی تو شکممه. بچه ندارم 😁

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها اخه گفتی دومی بیاد من اینحوری برداشت کردم😂 چیه؟بچت چیه؟

نه هنوز بچه ندارم😁  الان نزدیک ۱۶ هفته ام ولی هنوز نرفتم سونو ببینم نی نی چیه. ایشالا اگه خدا بخواد سالم باشه میرم سونو ببینم. اخه من امنیو سنتز کردم منتظر جوابشم😞

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
نه هنوز بچه ندارم😁  الان نزدیک ۱۶ هفته ام ولی هنوز نرفتم سونو ببینم نی نی چیه. ایشالا اگه خدا ...

عزیزمممم انشالله ک صحیح و سالم بیاد تو بغلت گلم

منم زنداداشم امنیو داد فقط زایمان زود رس داشت الان دخترش مشکلی نداره فقط  چون نارس بود یکم ضعیفه البته نارسیش ربطی ب امنیو نداره بخاطر استرس زیادی خیلی استرس داشت ک مشکلی داشته باشه خدای نکرده

عزیزمممم انشالله ک صحیح و سالم بیاد تو بغلت گلم منم زنداداشم امنیو داد فقط زایمان زود رس داشت الان ...

مرسی عزیزم. اره ایشالا سالم باشه. فقط میخوام زودتر تکلیفم معلوم شه. یجوری رفتار میکنم ک بهش دل نبندم.نه واسش چیزی میخرم نه دنبال اسم میگردم. نه درباره نی نی با شوهرم حرف میزنم. میترسم نی نی طوریش باشه و بعد خیلی ناراحت شم.

مرسی عزیزم. اره ایشالا سالم باشه. فقط میخوام زودتر تکلیفم معلوم شه. یجوری رفتار میکنم ک بهش دل نبندم ...

الهی فدای دلت شم عزیز هرچی منفی فک کنی همون ب سرت میاد مثبت اندیش باش 

الهی فدای دلت شم عزیز هرچی منفی فک کنی همون ب سرت میاد مثبت اندیش باش 

خدانکنه عزیزم. قربونت خواهرگل. اره امیدم ب خداس