2821
2789
عنوان

شوهرم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 46 پست

ن عزیزم بی محلی نذار اسمش رو ولی شخصیت خودتو نگه دار محبت رو گدایی نکن منم گاهی ی غر کوچیک میزنم کار دستش بیاد ولی اینک گیر بدم بمن محبت کن عشق بده مردا رو پررو میکنه چون مردا سمت زنایی میرن ک اعتماد ب نفس دارن و ی جورایی خودشونو میگیرن ن اونقدر بی محلی کنی ک بعدا ببخشیدا شوهره بگه بی محلی کرد زنم پس منو نمیفهمه و بره سراغ یکی دیگ تعادل رو رعایت کن من خیلی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه خودش گفت میخام برات النگو بخرم بعد من امروز بهش گفتم میگه دهنمو سرویس کردی😐

خب وقتی گفته میخرم دیگه چرا باز میگی  ؟؟؟؟پشیمون میشه ها....گفته میخره میخره دیگه ....عه🤨

معمولی  رفتار کن

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
خب وقتی گفته میخرم دیگه چرا باز میگی  ؟؟؟؟پشیمون میشه ها....گفته میخره میخره دیگه ....عه🤨

نه راجع ب النگو چیزی نگفتم فقط گفتم دو هفته دیگه تولدمه😐

چون عادت کرده همیشه گیرنده باشه واسه همین اینجوریه تقصیر خودته 

خب میخام خودمو تغییر بدم اون همش میگه ازت راضیم ولی راستش من راضی نیستم حاضر نیس برای دلخوشیم کاری انجام بده

نه راجع ب النگو چیزی نگفتم فقط گفتم دو هفته دیگه تولدمه😐

روز تولد من اومد ورد شد رفت ....یکماه بعدش شوهرم گفت ببخشید به خدا خیلی گرفتاربودم نتونستم برات چیزی بخرم آخه پسر خواهرش گرفتار بیماری بدیه....منم‌گفتم همون یه تبریک ساده ارزشش از همه چی بیشتره همین که برات اهمیت دارم خوبه .اونم کلی قربون صدقه م رفت مطمئنا سال دیگه سنگ تموم میذاره .این سیاستو داشته باش خودتو تشششنه محبتش نشون نده ...جلوش شیک باش عطر بزن خوشگل کن اما سمتش نرو خودش عین آهنربا میاد طرفت این تو ذات مرداس

دوس دازی چجوری باهات رفتار کنه طرفه مقابلت؟

بهم محبت نکنه سرد میشم ازش چون ب محبتش عادت کردم ولی محبت زیاداز حدش دوسن ندارم اندازش چون اونجوریم برام عادی میشه خوبیش و ب چشمم نمیاد اندازش خوبه 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز