احساس میکنم انقد بهش محبت کردم که دیگه براش عادی شده اصن .فقط وقتایی که سرکاره پیامای محبت امیز میفرسته یا مثلا پشت تلفن ابراز علاقه میکنه اصن تاحالا حضوری بهم حرفی نزده هرچی بهش میگم دلم میخاد توهم بهم حرفای محبت امیز بزنی یا برام پیامای عاشقونه بذاری اصن براش مهم نیس .یه پیج اشپزی دارم همه هرکس میبینتم میگه چقدر با سلیقه ای و اشپزیت خوبه اما شوهرم ب چشمش نمیاد همش میگه اخه اینارو که همه بلدن درست کنن یا مثلا بهش گفتم دو هفته دیگه تولدمه میگه توهم دهنمونو سرویس کردی در صورتیکه خودش گفت میخام برات طلا بخرم .میدونم خیلی دوسم داره و بهم وابسته ایم اما احساس میکنم دیگه خسته شده ازم و محبتم براش جذابیتی نداره .بتظرتون چکار کنم که بیاد طرفم ؟بی محلی کنم؟
ن عزیزم بی محلی نذار اسمش رو ولی شخصیت خودتو نگه دار محبت رو گدایی نکن منم گاهی ی غر کوچیک میزنم کار دستش بیاد ولی اینک گیر بدم بمن محبت کن عشق بده مردا رو پررو میکنه چون مردا سمت زنایی میرن ک اعتماد ب نفس دارن و ی جورایی خودشونو میگیرن ن اونقدر بی محلی کنی ک بعدا ببخشیدا شوهره بگه بی محلی کرد زنم پس منو نمیفهمه و بره سراغ یکی دیگ تعادل رو رعایت کن من خیلی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانمهای باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
نه راجع ب النگو چیزی نگفتم فقط گفتم دو هفته دیگه تولدمه😐
روز تولد من اومد ورد شد رفت ....یکماه بعدش شوهرم گفت ببخشید به خدا خیلی گرفتاربودم نتونستم برات چیزی بخرم آخه پسر خواهرش گرفتار بیماری بدیه....منمگفتم همون یه تبریک ساده ارزشش از همه چی بیشتره همین که برات اهمیت دارم خوبه .اونم کلی قربون صدقه م رفت مطمئنا سال دیگه سنگ تموم میذاره .این سیاستو داشته باش خودتو تشششنه محبتش نشون نده ...جلوش شیک باش عطر بزن خوشگل کن اما سمتش نرو خودش عین آهنربا میاد طرفت این تو ذات مرداس