من وقتی ورزش میکنم یکم که میگذره دست و پاها و تمام تنم شروع میکنه به لرزیدن انگار که رعشه میافته تو تنم و حتما باید دراز بکشم و یه نیم ساعتی طول میکشه خوب بشم. وزنمم خیلی زیاد نیس در حد ۵ کیلو اضافه وزن دارم و یکمی فقط شکم دارم یعنی اونجوری نیستم که بخوام بگم بخاطر وزن بالاء... حالا کسی علت این قضیه رو میدونه؟؟؟
معمولا تا دو هفته اول بدن درد و مشکل اینطوری خواهی داشت. ضمن اینکه قبل از ورزش بدنتو گرم کن (با نرمش و حرکات کششی) و بعد از ورزش هم بدنتو سرد کن (باز با نرمش و حرکات کششی) یهو نرو بخواب!
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
ضعف عضلانی زیادی داری کم کم خوب میشه ورزشهای سبکتر انجام بده
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
یه ماه نمیشه شروع کردم. پس به مرور زمان بهتر میشه!!!!!
آره عزیزم بهتر میشه. الآن بدنت عادت نداره. یه مدت دیگه عادی میشه. حتماً هم زیر نظر یه مربی کارآزموده ورزش کن که متناسب با فرم بدنت بهت برنامه ورزشی و غذایی بده. سر خود کاری نکن که آسیب به بدنت نزنی.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
پس مشکل از اینه. احتمالشو میدادم ولی باز ۲دل بودم... مرسی عزیزم😍😍😍😍
نگران نباش ، وزنه های کوچکتر بردار یا حتی بدون وزنه کار کن و به مقدار کافی آب بخور
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید