2777
2789
عنوان

بازم جاریم....

568 بازدید | 35 پست

بچه ها یه چیزی میگم نریزید سرما 

خدایی هروقت جاری بزرگه من میاد خونمون بعداز اونا بین من و شوهرم به هر طریق یه دعوایی کدورتی بحثی پیش میاد که تا روزها حرف نمی‌زنیم اتاق هامونو جدا میکنیم... چندشب قبل اینجا بودن باز عفریته 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو دلت مدام بخون لا حول و لاقوه الا بالله و هو العلی العظیم

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

چقدر زندگی تون وابسته به بقیه س

و چقدر ضعیفید 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
پشت سرش پیش شوهرت حرف میزنی؟؟

همیشه نه. ولی مادرشوهرم اینا هیچکس دوستش ندارن چون خانوادتا اون جاریم توکار دعا وجادو هستندخیلی فتنه است 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 
چقدر زندگی تون وابسته به بقیه س و چقدر ضعیفید 

چه ربطی داره من از تجربه ی عملی 5سال زندگی خودم دارم حرف میزنم واقعیت رو نمیتونم ندیده بگیرم. 

چقد بد من هروقت مادرشوهرمو میبینم دیوونه میشم باشوهرم دعوام میشه ی حرفایی میزنن ی کارایی ادم داغ میکنه😑

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

افکارامونه ک زندگی مونو میسازه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
هست واقعا بعضیا قدمشون نحسه 

آفرين دقيقا!!من هروقت جاري منحوسمو ميبينم يا خوابشو ميبينم يه فاجعه ي عظيم رخ ميده توي زندگيم!!خوابشو ك ميببينم باورت ميشه توي همون عالم خواب بخودم ميگم كاش بميرم ولي از خواب بيدار نشم تا اون فاجعه هه رخ نده!!!!

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم