خدایی هروقت جاری بزرگه من میاد خونمون بعداز اونا بین من و شوهرم به هر طریق یه دعوایی کدورتی بحثی پیش میاد که تا روزها حرف نمیزنیم اتاق هامونو جدا میکنیم... چندشب قبل اینجا بودن باز عفریته
دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️
جلوی خودش دوسه بار آوردم اسفند دود کردم خیلی نانجیب و چشم تنگه واقعا. من نمیگم تمام طایفه شون میگن زندگی منم کمی سرتره بد نیست خداروشکر هروقت میاد انگار روی سوزن نشسته فقط همه جارو نگاه میکنه
دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️
چه ربطی داره من از تجربه ی عملی 5سال زندگی خودم دارم حرف میزنم واقعیت رو نمیتونم ندیده بگیرم.
ربطش مشخصه دیگه
نمیدونم چرا بی ربط دیدی
شما نمیتونی زندگیت و رابطه ت را مدیریت کنی و اونا میتونن
این ضعفه
ربطی به جادو و ... هم نداره
تا وقتی معتقدی همین مشکلاتم برات پیش میاد
معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم .اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آفرين دقيقا!!من هروقت جاري منحوسمو ميبينم يا خوابشو ميبينم يه فاجعه ي عظيم رخ ميده توي زندگيم!!خوابش ...
بخدا دقت کردم منم همینطورم والا همیشه یه جنگی بعدش درست میشه
ربطش مشخصه دیگه نمیدونم چرا بی ربط دیدی شما نمیتونی زندگیت و رابطه ت را مدیریت کنی و ا ...
نمیدونم ولی واقعا همینه که گفتم
آفرين دقيقا!!من هروقت جاري منحوسمو ميبينم يا خوابشو ميبينم يه فاجعه ي عظيم رخ ميده توي زندگيم!!خوابش ...
میدونم درکت میکنم بخدا منم وقتی باشوهرم تو خونه مادر شوهرم هستیم و جاریم اونجاست بعدش یه بحثایی با شوهرم پیش میاد ولی دیگه دستم اومده نمیزارم زیاد کش پیدا کنه الان خوبیم ولی زیاد آیه چشم زخمو بخون
صداقت نعمتی بسیار ارزشمند است، انتظارش را از مردم بی ارزش نداشته باش
ببخشید استارترجون😜 خانوما ی جواب دندون شکن بهم یاد میدین من ۶سال پیش طبیعی زایمان کردم جاری ...
بگو شوهرم میگه از دختری تم بهتر شدی
بخدا مادرشوهرم خودش جلوی همه مون از جمله جلوی اون اسفند دود میکنه همیشه همه جا
قبول دارم منم با اینکه خودم ب هیچکدوم از این چیزا اعتقاد ندارم اما متاسفانه جاریم دستش تو این کارا ...
بعدش چکار کردید رفع شد دعا رو کجا گذاشته بود
چقدراخلاقت شبیه مادرشوهرمنه.خصوصا اون قسمتی که میگی همه جارونگاه میکنه.درحین ظرف شستن حتی اگه لیوان ...
دو سه بارم اسفند دود میکنه
یعنی مطمئنه که مشکلی پیش میاد
خودش داره اتفاق را جذب میکنه
معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم .اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺