2777
2789
عنوان

بازم جاریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 35 پست
صدقه بده اسفند دود کن

جلوی خودش دوسه بار آوردم اسفند دود کردم خیلی نانجیب و چشم تنگه واقعا. من نمیگم تمام طایفه شون میگن زندگی منم کمی سرتره بد نیست خداروشکر هروقت میاد انگار روی سوزن نشسته فقط همه جارو نگاه میکنه 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 
چه ربطی داره من از تجربه ی عملی 5سال زندگی خودم دارم حرف میزنم واقعیت رو نمیتونم ندیده بگیرم. 

ربطش مشخصه دیگه 

نمیدونم چرا بی ربط دیدی 

شما نمیتونی زندگیت و رابطه ت را مدیریت کنی و اونا میتونن 

این ضعفه

ربطی به جادو و ... هم نداره

تا وقتی معتقدی همین مشکلاتم برات پیش میاد 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرين دقيقا!!من هروقت جاري منحوسمو ميبينم يا خوابشو ميبينم يه فاجعه ي عظيم رخ ميده توي زندگيم!!خوابش ...

بخدا دقت کردم منم همینطورم والا همیشه یه جنگی بعدش درست میشه 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 
جلوی خودش دوسه بار آوردم اسفند دود کردم خیلی نانجیب و چشم تنگه واقعا. من نمیگم تمام طایفه شون میگن ز ...

چقدراخلاقت شبیه مادرشوهرمنه.خصوصا اون قسمتی که میگی همه جارونگاه میکنه.درحین ظرف شستن حتی اگه لیوان بیفته میگن چش خوردیم سریع اسفنددودمیکنه

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
جلوی خودش دوسه بار آوردم اسفند دود کردم خیلی نانجیب و چشم تنگه واقعا. من نمیگم تمام طایفه شون میگن ز ...

دو سه بار😐جلوی خودش😑 دیگه ببین چه چشمی داره 😮😂

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

ببخشید استارترجون😜

خانوما ی جواب دندون شکن بهم یاد میدین 

من ۶سال پیش طبیعی زایمان کردم جاری خانوم سزارین.

حالا هرجا ک حرف زایمان میشه لرمیداره میگه اونایی ک طبیعی زایمان کردن غار شدن..😣چی بگم ساکت بشه.

ربطش مشخصه دیگه  نمیدونم چرا بی ربط دیدی  شما نمیتونی زندگیت و رابطه ت را مدیریت کنی و ا ...

نمیدونم ولی واقعا همینه که گفتم 

آفرين دقيقا!!من هروقت جاري منحوسمو ميبينم يا خوابشو ميبينم يه فاجعه ي عظيم رخ ميده توي زندگيم!!خوابش ...

میدونم درکت میکنم بخدا منم وقتی باشوهرم تو خونه مادر شوهرم هستیم و جاریم اونجاست بعدش یه بحثایی با شوهرم پیش میاد ولی دیگه دستم اومده نمیزارم زیاد کش پیدا کنه الان خوبیم ولی زیاد آیه چشم زخمو بخون

صداقت نعمتی بسیار ارزشمند است، انتظارش را از مردم بی ارزش نداشته باش
ببخشید استارترجون😜 خانوما ی جواب دندون شکن بهم یاد میدین  من ۶سال پیش طبیعی زایمان کردم جاری ...

بگو شوهرم میگه از دختری تم بهتر شدی 

بخدا دقت کردم منم همینطورم والا همیشه یه جنگی بعدش درست میشه 

يني ردخورم نداره ها!!منحوسا نميدونم چيكار ميكنن ك!!برعكس اونيكي جاريم ك خارج از كشوره ولي خوابشو ك ميبينم همينجوري اتفاقاي خوب برام ميفته فك كنم چون دلش خيلي پاكو كلا خوش قلبه!واي واي واي خواب جاري بزرگمو خدا نصيب داعش نكنه بخدا

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
دو سه بار😐جلوی خودش😑 دیگه ببین چه چشمی داره 😮😂

بخدا مادرشوهرم خودش جلوی همه مون از جمله جلوی اون اسفند دود میکنه همیشه همه جا 

همیشه نه. ولی مادرشوهرم اینا هیچکس دوستش ندارن چون خانوادتا اون جاریم توکار دعا وجادو هستندخیلی فتنه ...

قبول دارم

منم با اینکه خودم ب هیچکدوم از این چیزا اعتقاد ندارم

اما متاسفانه جاریم دستش تو این کارا هست

و برای من و.خواهر شوهر ومادر شوهرم دعا گرفته بود 

ک یه آقای مومنی ک دوست شوهرم بود قران باز کرد وگفت

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
قبول دارم منم با اینکه خودم ب هیچکدوم از این چیزا اعتقاد ندارم اما متاسفانه جاریم دستش تو این کارا ...

بعدش چکار کردید رفع شد دعا رو کجا گذاشته بود 

بخدا مادرشوهرم خودش جلوی همه مون از جمله جلوی اون اسفند دود میکنه همیشه همه جا 

خدایااا😫 انگار خیلی جدیه پس

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
چقدراخلاقت شبیه مادرشوهرمنه.خصوصا اون قسمتی که میگی همه جارونگاه میکنه.درحین ظرف شستن حتی اگه لیوان ...

دو سه بارم اسفند دود میکنه 

یعنی مطمئنه که مشکلی پیش میاد

خودش داره اتفاق را جذب میکنه

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺