2777
2789
عنوان

بهم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 61 پست
افرین حالا از این به بعد چجور مغرور باشم ینی سر حرفو باز کرد من چجور جواب بدم

زیاد حرف نزن بزار اون بیشتر موضوع صحبتاتونو پیش بکشه بعضی از پسرا لوده بازیای بی نمکی درمیارن ازین ایموجیا😄 ک هم یکم خنده و هم خوشم اومد رو نشون میدن استفاده کن😂

راحت باش ولی اجازه نده وارد بحثای خصوصی بشه اگ هم شد با جدیت جواب سربالا بده ک بفهمه خط قرمزه

هوشمندانه جواب بده الکی الکی موافقت نکن باهاش با ادب باش

وقتی ک دیگ خیلی چت کردیدو رابطتون داشت رله میشد با بحثای جدی و تخصصی درباره زندگی😅 نشون بده ادمی هستی ک میشه روش حساب کرد و فقط برای خوش گذرونی و اوقات فراقت نیستی

راجب چیزایی ک اطلاع نداری هم یا بحثو عوض کن یا در لحظه اطلاعاتتو ببر بالا از طریق گوگل😅

عکسایی ک پروفایلت میزاری هم جذاب باشن هم خانومانه ن زیاد جلف ن زیاد رسمی 

تو اینستا هم استوری بزار ک قابل بحثو نظر دادن باشه حالا چ طنز چ جدی

کلا یکاری کن بیشتر حرف بزنید تا شخصیتشو بشناسی

مارو دور ننداز  
ببین تو چه زمینه ای طرف مهارت داره، تو همون زمینه ازش هی سوال بپرس ک برات توضیح بده کم کم رابطه رو ب ...

متوجه نشدم کدوم تاپیک

نه من نمیخوام سر حرفو خودم باز کنم

تا الانم همه نی نی سایتیا میگن اشتباه کردم!!

میگن مغرور باش محل نذار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیاد حرف نزن بزار اون بیشتر موضوع صحبتاتونو پیش بکشه بعضی از پسرا لوده بازیای بی نمکی درمیارن ازین ا ...

فقط واتساپ داره

واس همین مجبور بودم خودم اولین پیامو بدم چون اینستا نبود که رپلای کنم استوری شو مثلا.

اره منتظرم اون شروع کنه سر حرفو

فقط چون فامیله میترسم از ارتباط

هم شوخه هم مغرور

و اینکه بنظرم نذار یه روز دیگ جواب بده همون ب فاصله چند ساعت خوبه از اول نباید انقد بی محلی کنی چون ممکنه طولانی شدن چار تا پیام ب اندازه چار روز خستش کنه

مارو دور ننداز  
ببین تو چه زمینه ای طرف مهارت داره، تو همون زمینه ازش هی سوال بپرس ک برات توضیح بده کم کم رابطه رو ب ...

رو شهاب جواب نمیده😑۶ماه بعد پیاممو خوند میفهمییییی

۶ماااااه بعدددددد

با دلای پاکتون واسم یه صلوات برسین😍مرسی
فقط واتساپ داره واس همین مجبور بودم خودم اولین پیامو بدم چون اینستا نبود که رپلای کنم استوری شو مثل ...

خب فامیل بودن این امتیازو داره ک حضوری همو ببینید بیشتر مثلا تو جمع ک نشستید راجب یه موضوعی جمعی صحبت میکنید نظر ک میده پشت بندش تو راجب نظرش حرف بزن 

از ادابو رسوم قدیمی اصلا غافل نشو😁 پذیرایی با لبخند فراموش نشه

الان باید شخصیتتو هم محجوب و هم جالب نشون بدی لوندی و عشوه نیا چون فامیلید اگ نخوادت جلوه خوبی نداره برات

مارو دور ننداز  
خب فامیل بودن این امتیازو داره ک حضوری همو ببینید بیشتر مثلا تو جمع ک نشستید راجب یه موضوعی جمعی صحب ...

اصلا نگاه نمیکنه

نه منو نه بقیه رو

واس همین گفتم کسیو داره لابد چون مذهبی نیست

ینی حرفم که میزد اگه مخاطب سوالش من بودم مستقیم به من نمیگفت از جمع میپرسید

مثلا گفت شماها مجازی دارین؟ من بودم و مامانم و زن داییم  

اصلا نگاه نمیکنه نه منو نه بقیه رو واس همین گفتم کسیو داره لابد چون مذهبی نیست ینی حرفم که میزد ا ...

ممکنه

شایدم تو فامیل نمیخواد برای خودش حاشیه بسازه

انگار هالیوودیه😁

مارو دور ننداز  
ممکنه شایدم تو فامیل نمیخواد برای خودش حاشیه بسازه انگار هالیوودیه😁

فقط یبار کنارش نشسته بودم نگاش کردم فهمید اونم نگام کرد. چن ثانیه کامل محوم شد.

فقط بنظرت کسی که واتساپ انلاینه مدام ینی کسیو داره؟ چون واتساپ جز چت کاربردی نداره. اینم که تلگرام و اینستا نداره

فقط یبار کنارش نشسته بودم نگاش کردم فهمید اونم نگام کرد. چن ثانیه کامل محوم شد. فقط بنظرت کسی که وا ...

منم اگ فقط واتساپ داشتم دائم الانلاین بودم

نمیتونم قطعی بگم من ک نمیشناسمش از فامیلاتون اگ کسی هس ک بهش نزدیک تره امارشو درار

همون فعلا باهاش نرم نرم چت کن فقط زیادی خودتو قابل دسترسی نشون نده احساساتتو بروز نده زیاد ک فک نکنه اویزون شدی اگ بعد یه ماه هنوزم در همین حد الان بود رابطتون میفهمی یا نمیخوادت یا کسی هس اما اگ صمیمی تر شد ک دیگ‌...

مارو دور ننداز