2777
2789
عنوان

بهم پیام داد

916 بازدید | 61 پست

سلام دوستان. اگه خاطرتون باشه گفته بودم از پسر فامیل مون خوشم اومده بعد از چندسال که دیدمش.

بعد گفتم به بهونه ای یکی دوبار واتساپ بش پیام دادم و کلیپ طنز فرستادم که شاید ارتباطی شکل بگیره.

ولی تحویل نگرفت. ینی در حد همون جواب دادن به پیام بود واکنشش.

بعد گفتم لابد کسیو داره که خیلی محل نذاشته. چون حضوریم اصلا نگام نمیکرد. گفتم شاید مغروره یا کسیو داره.

ولی امروز برام جوک فرستاد واتساپ.

منم براش فرستادم حالا ندیده.

بگین در ادامه چیکار کنم؟

چجور غیرمستقیم جذبش کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با خلافکاران حرف نمیزنم✌️🐸

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

خودتو سبك نكن ميزنه تو سرت بدها 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

عزیزم یه اقایی بود می گفت بی محلی پدر پسرو در میاره

تو که همش اویزون کردی خودتو که....

از این به بعد کم کم بی محلش کن

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻

من ی بار ب ی پسر پیشنهاد دوستی دادم ازم سواستفاده کرد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت