2777
2789
عنوان

بهم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 61 پست
پیشنهاد ندادم این غیرمستقیمه قصدمم دوستی الکی نیس سنمم نیس این چیزا

منم غیر مستقیم گفتم اخرش مستقیم شد

البته من سنم کم بود و ساده

درکل مواظب باش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه من چیزی نمیپرسم اون سر حرفو باز کرد چجور حرف بزنم؟

فقط جواب سوالش با شکلک یا مختصر بده همین اونم نه همون موقع بزار قشنگ دو سه ساعت بعد یا حتی فردا این جور مشتاق میشه همیشه خود جوری نشون بده که انگار سرت شلوغه نه اینکه منتظرش بودی این همیشه یادت باشه نه فقط الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میتونه باعث بشه دور بشه ولی سخت نگیر دوباره پیام میده ولی بزار اون شروع کننده باشه و جواب همون ل ...

حالا از الان چجور رفتار کنم

ینی چجور مغرور باشم اگه سر حرفو باز کرد

نمیدونم بلد نبودم سر حرف باز کنم. خب اون جوک فرستاد منم جوک فرستادم. البته اون صبح من عصر

حالا واسه دفعه بعدی اینکارو بکن یه جمله ای بگو ک مجبور شه اونم یه جواب بده بعد کم کم خودش پا پیش میزاره

مارو دور ننداز  

مگه شما نامزد نداری😒😐

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
دیگه بدترررررررر   الان میگه چقد درگیرمه

سالها بخاطر میگ میگ ها هیچ حرفی نزدیم و کاری نکردیم

کسیم چیزی نگفت اگه دخترایی دیگ حرف میزدن

فکر ما بود فقط

پیشنهاد ندادم این غیرمستقیمه قصدمم دوستی الکی نیس سنمم نیس این چیزا

تو نامزد داری ؟😶😶

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..