2777
2789
عنوان

پولیپ بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 27 پست
رفتم دکتر گوش و حلق و بینی گفت عمل پولیپم میشه ۹ میلیون چشام چهارتا شد بعد رفتم دکتر زیبایی هم زیبای ...

مبارکت باشه خواهر گلم...پولیپ تنهایی رو نه میلیون گفتند ؟ تو بیمارستان تامین اجتماعی چی نرفته بودی ببینی عمل می کنند یا نه ؟ نه میلیون برای پولیپ خیلیه...دیگه امونم رو بریده شبها اصلا نمیتونم با بینی نفس بکشم خیلی کلافم کرده...راستی چند وقته عمل کردین ؟ پولیپه برنمی گرده دیگه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه خواهر گلم...پولیپ تنهایی رو نه میلیون گفتند ؟ تو بیمارستان تامین اجتماعی چی نرفته بودی ب ...

دقیق نمیدونم یکی از فامیلا چن‌بار عمل‌کرده بنده خدا هی در میاد فک‌کنم بستگی ب نوعش داره 

من ۹ ماهه عمل کردم 

من دفترچه نداشتم برم بیمارستان اگ داشته باشی فک کنم عمل کنن پولیپو ولی زیبایی نمیشه 

اره منم ب همون تعجب کردم عمل بازم نیس 

میگفت عمل سختیه ینی سخت تر از زیبایی 

دقیق نمیدونم یکی از فامیلا چن‌بار عمل‌کرده بنده خدا هی در میاد فک‌کنم بستگی ب نوعش داره  من ۹ ...

از راهنمایی تون بی نهایت سپاسگزارم امیدوارم دیگه پولیپتون برنگرده و در تمامی مراحل زندگیتان موفق ودسلامت باشین

سلام عزیزم، برای عمل پولیپ بینی من ی دکتر خوب میشناسم که برادرم پیش همین دکتر عمل کرد. دکتر مسعود انظاری و دسترسی به مطب اش هم خیلی راحته و کلا ی دکتر شناخته شده است برا ی عمل بینی. داداشم خیلی راضی بود از عمل میگفت اصلا نفهمیدم و دردی نداشتم    

آدرس سایتشو اینجا میزارم

https://dr-anzari.ir/

من برای پولیپ بینی دنبال یک دنبال یه دکتر خوب بودم که با دکتر جهانگیر قربانی اشنا شدم ایشون تونستن با عملی که روی بینی من انجام بدن مشکل پولیپ حل کنند به شدت دکتر قربانی برای درمان پلیپ پیشنهاد می کنم

من پیش دکتر رزیتا جعفری عمل پولیپ بینی انجام دادم و البته به روش آندوسکوپی. بسیار خوب و راحتی داشتم و هیچ مشکلی پیش نیومد بعد عمل برام و این به خاطر مهارت خانم دکتر بود. ممنون از ایشون بابت همه زحماتشون