بعد ب منگفت از طریق اندوسکوپی بینی برداشته میشه گفتم هزینه اش از عمل بینی بیشتره گفت این عمل سختیه مگچیه ی چیزیمیکنن تو بینی برشمیدن میارن بیرون چرا انقد گرونه😞
من اونچیزی ک تو آینه میببنم میگاینا نیس میگاونا شاخکبینی واس همههست ولی واس منخیلی نزدیک هم
سی تی اسکنکرفتم وقتی دید گفت سمت راستت پولیپ داره چپخوبه ولی من در حالت عادی با چپنمیتونم نفس بکشم همش باید پوست بینی رو بکشمتا بتونمنفس بکشم نمیدونم چرا اینجوریه
کرونا رفتنی نیس انگار ان شالله ک چیزی نیس تاپیک زدم یکی نبود راهنماییم کنه اگ الان نوشته بودم ...
سلام...برای پولیپ بینی چکار کردید...من هم پولیپ دارم جدیدا امونم رو بریده...شبها اصلا نمیتونم بخوابم نفسم نمیاد.وقت دکتر گرفتم برای اولیل خرداد...اگه اطلاعاتی دارین در اختیار ما بزارین
سلام...برای پولیپ بینی چکار کردید...من هم پولیپ دارم جدیدا امونم رو بریده...شبها اصلا نمیتونم بخوابم ...
رفتم دکتر گوش و حلق و بینی گفت عمل پولیپم میشه ۹ میلیون چشام چهارتا شد بعد رفتم دکتر زیبایی هم زیبایی عمل کردم هم پولیپ ۸ و نیم شد کلا رفت امدو خدجای کنارش فک کنم ۱۰ میلیون شد ولی بالاخره ارزششو داشت بالاخره دوتا عمل بود ولی خییییلی طبیعی عمل شده سربالا نشده حالا غصه ی اینو میخورم 😂ولی تنفسم بهتر شده