2777
2789
عنوان

زانو درد😭

165 بازدید | 18 پست

سلام به همگی دوستان 

بچه ها من خییییلی زانوم درد میکنه

یعنی از سال پیش هر از گاهی اینطوری میشم ولی ایندفه خیلی شدیده نمیتونم اصلا راه برم.

وقتیم که راه نمیرم اصلا درد نمیکنه.

به نظرتون بخاطر چیه؟

پله هم اصلا بالا و پایین نمیرم ، شیر و ماست هم میخورم

از سال پیش که رفتم پیلاتس اینطوری شدم😪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم یه عمری زانو درد داشتم اخراش که با گریه از جام بلند میشدم.20جلسه فیزیوتراپی رفتم خیییلی خیلی بهتر شدم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من خودم یه عمری زانو درد داشتم اخراش که با گریه از جام بلند میشدم.20جلسه فیزیوتراپی رفتم خیییلی خیلی ...

مشکل چی بود؟من بچه دوساله دارم تقریبا۴۰پله روهرروز چن باربالاپایین میرم ازاونموقعرپادرددارم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

عزیزم ماست نخور سردیه باعث زانو درد میشه شیر رو هم با عسل یا خرما بخور  و روغن سیاهدانه بزن ماساژ بده

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز