2777
2789
عنوان

داستانِ آشنایی با عشقِ جان🧿♥️

6155 بازدید | 58 پست

´به نام خالق عشق`

دوستای مهربونِ نی نی سایتیم من خیلی وقت نیست که عضو نی نی سایت شدم ولی اینجا کلی انرژیای مثبت گرفتم😌و البته بعضی وقتا هم ترس و دلهره بابت تاپیک های خیانت و کتک کاری و دخالت خانواده شوهر و اختلاف با شوهر و ...😰

اما امروز یهویی دلم خواست انرژی مثبتی که از یادآوری خاطره آشناییم با جناب یار میگیرم رو به شما هم بدم و تو این تاپیک براتون میگم که چطوری آشنا شدیم🥰

شما هم اگه دوست داشتین انرژی مثبت بهمون بدین خاطره آشنایی با عشقتون رو اینجا بزارین😍

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

بلایکین منو عقشا😁❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باش😊

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅

اول یه بیوگرافی از رابطمون بدم😁

97/6/31باهم آشنا شدیم و درحال حاضر باهم هستیم و هنوز عقد نکردیم و منتظریم شرایطمون برای شروع زندگی جور شه 

تو محله مادربزرگم اینا زندگی میکنن ولی من اصلا ندیده بودمش تو محله تا اینکه پدربزرگم فوت کرد و ما سه ماه خونه مادربزرگم موندیم و تو اون سه ماه چندباری دیدمش تا گذشت و محرم شد و کسی از خانواده مادرم اینا مسجد نمیومدن جز مادربزرگ و دخترعمه مامانم(زهرا)که من باهاشون میرفتم مسجد هرشب

هرشب موقع اوردن شام برای خانوما میدیدمش و سرسری ی نگاهی بش مینداختم ولی کاملا بی منظور😐چندبار ک سرمو یهویی میوردم بالا نگاش کنم میدیدم زیرچشمی حواسش بهم بوده و وقتی من نگاش میکنم روشو اونور میکنه ولی همیشه اخم داشت منم تو دلم هی میگفتم با خودش درگیره چیه فکر کردی نگات میکنم؟هه نخیر😐ولی نگا میکردم در واقع

منو همسرم تو لاین باهم اشنا شدیم ده ماه باهم حرف میزدیم و یه شناخت کلی از هم پیدا کردیم و عاشق هم شدیم بعد ده ماه اومد خواستگاری بابام مخالف بود به سختی قبول کرد حس خوبی به همسرم نداشت بعد به ناچار قبول کرد سه ساله باهم ازدواج کردیم و یه توراهی داریم خداروشکر هیچوقت بهتر از همسرم نمیتونستم پیدا کنم وبابامم نظرش نسبت به همسرم عوض شد الان بیشتر از من اونو دوس داره