2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

57 بازدید | 10 پست

سلام دوسیا...دوباره منم با ترس کرونا

از صبح که بیدار شدم سرفم میگیره!البته ته گلوم تره و سرفه هام خشک اون طوری نیست!دیشب جلوی پنکه خوابیدم یعنی واسه اونه؟ 

خیلی میترسم تا یکم می خندم یا حرف میزنم به سرفه میفتم...

علائم دیگه ندارم فعلا...فقط همینه

نه چیزی نیس

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خیلی چیرخاصی نیست همین اگه تب کردی یا سرفه های باعث تنگی نفس شد دکتر برو

نه تنگی نفس ندارم فقط یجوریه که بعد از سرفه باید گلوم و صاف کنم و انگار نمک ریختم ته گلوم

يه تست بده

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
الانم حالم خوبه...اما خوب سرفه کردن معمولی هم الان برا همه وحشتناکه 

نگران نباش اگه تب هم اومد سراغت برو بیمارستان تست میدی تا دو ساعت هم جوابشو میدن

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

کجا باید تست بدیم؟

فك كنم بيمارستان

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak