2777
2789

پسرم الان ۴ ونیم ماهش هفته پیش ۶۴۰۰ بود وزنش دکترگفت علاوه برشیرخودم شیر خشکم بدم بااینکه من شیرم زیاده . بچم همش درحال بازیگوشی دودقیقه شیر میخوره پنج دقیقه بازی  براهمین حس میکنم سیر نمیشه یا وزن نمیگیره نمیدونم چکازکنم هرکاری کردم که حواسش پرت نشه اما انگارهمه چی براش تازگی داره بادقت نگاهشون میکنه 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

اما چیزی که فکرمو درگیر کرده اینه که روی قوطی شیرخشک زده ۲۱۰ میل اب جوشیده من اگه شیرم بدوشم اندازه که پسرم میخوره خیلی کمترازاین 

یعنی اگه بدوشم شاید ۶۰ میل بشه اما خودش نمیخوره

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما چیزی که فکرمو درگیر کرده اینه که روی قوطی شیرخشک زده ۲۱۰ میل اب جوشیده من اگه شیرم بدوشم اندازه ...

چکارکنم نمیخوام شیرخشک بدم بهش چون خودم شیردارم چه کاریه

خوب تعداد دفعاتی که به بچه شیر خشک میدی کمتر از تعداد دفعاتیه که ادم خودش شیر میده.

اره زده ۵ بار .من هر ۲ ساعت شیرمیدم اما گاهی ۲ یا۳ دقیقه میخوره گاهی ۱۰ دقیقه خب اون ۲ و۳ دقیقه ۱۵ میلم نمیشه

دختر من یه کیلو بیشتر از بچه شما بود بهداشت گفت کمتر شیر بده علکی یه حرفی میزنن برا خودشون

من ۲ ماهگی گفتم شیرت کم کن کم کردم بچم وزن زیاد نگرف به حرفشون گوش نده 

اره زده ۵ بار .من هر ۲ ساعت شیرمیدم اما گاهی ۲ یا۳ دقیقه میخوره گاهی ۱۰ دقیقه خب اون ۲ و۳ دقیقه ۱۵ م ...

عزیزم جای ثابت شیر بده که حواسش پرت نشه.شیر خشکم شبا بش بده تو خواب که اصلا متوجه نشه.کم کم عذاشم شروع کنی جلو میره وزنش نگران نباش

بهتره شیرخشک ندی .کم کم شروع کن به دادن غذای کمکی.اگه شیر خشک بخوره احتمال اینکه دیگه از سینتون شیر نخوره زیاده.پسر بزرگم یکسالگیش دیگه شیرخودمو نخورد.فقط شیرخشک خورد.

برای این یکی هم از 4 ماهگی کم کم غذای کمکی دادم.شیر خشک تا دوماهگیش می دادم 

بهتره شیرخشک ندی .کم کم شروع کن به دادن غذای کمکی.اگه شیر خشک بخوره احتمال اینکه دیگه از سینتون شیر ...

دیروز همین موقع بهش شیر خشک دادم تا ساعت ۱۱ شب سینم نگرفت