2777
2789
اره مادره هم بش گف اگ تو مدرسه بت گفتن تو زشتی من بت میگم تو جذابیو فلان وچه چیجور بغض داشته ننه بم ...

اره دلم سوخت

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم تاپیکت قفل بود من گفتم نرو عروسی ولی اگر میدونی فاصله گذاری رعایت میشه و ازدحام زیاد نیس و تو خونه بزرگ یا تالار بزرگه برو

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
عزیزم تاپیکت قفل بود من گفتم نرو عروسی ولی اگر میدونی فاصله گذاری رعایت میشه و ازدحام زیاد نیس و تو ...

مرسی از راهنماییت💛

تالار نیس تو باغ میگیرن 

واقعا خودمم موندم برم یا ن

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

مرسی از راهنماییت💛 تالار نیس تو باغ میگیرن  واقعا خودمم موندم برم یا ن

خب دیگه فضای بازه برو و خلوت ترین جای ممکن بشین و وسط نرو چون نوشتی دنسر احتمالا ازت انتظار دارن بری وسط نرو چون شلوغ میشه خطر ناکه بشین یجا خلوت و استفاده کن از اب و هوا

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خب دیگه فضای بازه برو و خلوت ترین جای ممکن بشین و وسط نرو چون نوشتی دنسر احتمالا ازت انتظار دارن بری ...

وای مرسی واقعا گیج بودم اره صد در صد انتظار دارن ازم حالا ی بهونه در میارم ک نمیتونمو فلان

مرسی دوست گلم🤩😘

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

وای مرسی واقعا گیج بودم اره صد در صد انتظار دارن ازم حالا ی بهونه در میارم ک نمیتونمو فلان مرسی دوس ...

اره بگو مثلا پام پیچ خورده نمیتونم