2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 77 پست

عزیزم ببخش اینا رو میگم ولی اشتباه نکن طلا بخر و انقدر همه چی رو ساده نگیر. بذار بخاطرت تلاش کنن همسرت و خانوادش .هیچوقت در آینده ازت تشکر نمیکنن بابت این لطفهایی که میکنی انگار وظیفه ت بوده.هرچند مشخصه دختر فهمیده و چشم و دل سیری هستی عزیزم ولی انقدرم همه چی رو دست پایین نگیر

مامان دو تا عشق ❤👩‍👧‍👦 ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی ۶۰ نفره ی جور دورهمی حساب میشه دیگ

اسی چرا تعدادتون کمه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
پیشنهاد برای کم هزینه شدن؟؟؟؟؟

ما کم جمعیتو به زیر ۲۰۰ نفر می گیم یه مدل غذا بدین مهمونارو ۳۰۰ نفر بگیرین لباس اجاره کن ماشین زیاد گل گلیش نکنید که گرون در باید همیشه هرچی ساده تر شیک تر نیاز نیست ۶ مدل میوه وشیرینی باشه یا مدل شیرینی و۳ مدل میوه کافیه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

لطفا هزینه هرکدوم هم بگین ممنون🙏

تعداد مهمون ۶۰ نفر فکر کردم گفتی ۶۰۰ نفر  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

عروسی ۶۰ نفره ی جور دورهمی حساب میشه دیگ اسی چرا تعدادتون کمه

فقط افراد مهم و دعوت میخوایم کنیم 

چرا باید هزینه زیاد کنیم برای چندتا فامیل که سالی به سال هم همدیگه رو نمیبینم

آخه تو این اوضاع باید سخت نگیریم 

اگر شرق تهراني برو سر شميران نو بالاي ميدون رسالت مزون لباس عروس قيمتاش مناسبتره اجاره بكن خيابون دماوند هم تالارها رو بچرخ كدوم قيمتش مناسبتره كارت عزوسي ات هم ساده ترين و سفيد سفارش بده براي ارايشگاه هم خيلي از ارايشگرها كه تو ارايشگاه هي معروف كار ميكنند همون كار رو تو خونه با نصف قيمت درميارن 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم