2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 77 پست
فقط افراد مهم و دعوت میخوایم کنیم  چرا باید هزینه زیاد کنیم برای چندتا فامیل که سالی به سال هم ...

اهان باشه عزیزم‌خوشبخت شید

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶۰ نفر جمعیته

نه ندیدم فکر کردم ۶۰۰ نفره شرمنده من عروسی خودم ۱۰۰ نفر بودن عروسی خونه شوهرم ۷۰ نفر کسی یاشه نه مهم دوتا جوون باید برن سر زندگی شون 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

دوستان من خودم میکاپ بلدم و کاشت ناخن

درست کردن مو هم یکی از اعضا خانوادم آرایشگره 

عکس و آتلیه هم یکی از اعضای خانوادم عکاس و فیلمبرداره و من خودمم عکاسم

خودم هم کارت دعوت و میتونم درست کنم با برنامه کورل دراو و حتی چاپ نکنم و به طور مجازی بفرستم 

ولی هزینه تالار و ماشین عروس دست گل عروس و سرویس طلا و لباس عروس میخوام کم هزینه بشه و قیمتشونو نمیدونم؟؟

دوستان من خودم میکاپ بلدم و کاشت ناخن درست کردن مو هم یکی از اعضا خانوادم آرایشگره  عکس و آتل ...

عزیزم طلاهامو گداشتم گلم ببین..عزیزم دعاکن پول جورشه النگو وگردنبند بخرم

نه ندیدم فکر کردم ۶۰۰ نفره شرمنده من عروسی خودم ۱۰۰ نفر بودن عروسی خونه شوهرم ۷۰ نفر کسی یاشه نه مهم ...

میشه بگین چجوری بود عروسیتون؟ منم تقریبا همین ۶۰ نفرن مهمونامون میشه بگین چجوری برگزار کردین؟

میشه بگین چجوری بود عروسیتون؟ منم تقریبا همین ۶۰ نفرن مهمونامون میشه بگین چجوری برگزار کردین؟

تالار گرفتیم  لباس اجاره کردیم یه مدل غذا بود ناهار دادیم ما خیلی خوب وعالی بود چون هزینه هارو شوهرم خودش می کرد نمی تونستیم زیاد جمعیت کنیم یه تعداد دوستاش بودن وبزرگا ونزدیکای فامیل 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

تالار گرفتیم  لباس اجاره کردیم یه مدل غذا بود ناهار دادیم ما خیلی خوب وعالی بود چون هزینه هارو ...

عروسی خودم که شب قبلش بود تو حیاط خونه بود میز وصندلی چیدیم  

تالار گرفتیم  لباس اجاره کردیم یه مدل غذا بود ناهار دادیم ما خیلی خوب وعالی بود چون هزینه هارو ...

یعنی عروسیتون ظهر بود؟؟؟؟ تاحالا ندیده بودم کسی عروسیش ظهر باشه!!!