شوهرم خیلی داشت زیر آبی میرفت هی مکالمه های مشکوک ومرتب توواتساپ انلاین بود منم کاریش کردم نتونه تکون بخوره هر ماه پرینت خطشو باگوشیش از طریق برنامه ایرانسل من میگیرم ومکالمه هاشو چک میکنم توواتساپ هی پیام میداد به د گ و ر ی اواتساپشم از طریق برنامه واتساپ وب اسکن هک کردم هر پیامی ک بهش بدن یابده میتونم ببینم حتی میتونم از طرف خودش ب مخاطبینش پیام بدم وای ازین طریق ۴بار مچشو گرفتم که ۱بار یه ماشین ب نامم کرد یه بار یه مغازه واسم خرید ۱بارم یه وکالت تام ازش گرفتم دست سازنده هاشون درد نکنه عالییییییی بود عاللییییی
خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩👦👦👩👦👩👧👧👩👧👦👩👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩👦👦👩👦👩👧👧👩👧👦👩👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4486898/راستشو-بگین-منم-راستشو-میگم تاپیکات چی میگن این ...
تاپیکام میگن من خوشبختم چون واقعن خوشبختم وهمیشه از عقلم استفاده کردم هرچی هم ک بوده مال گذشتس و ربطی ب حال نداره