2777
2789
عنوان

خب دیگه... شد دیگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 73 پست

وقت خوبی بود.دیگه داشتی میفتادی تو دوره افول تخمک‌گذاری.الانم وقت شادیه و پیدا کردن دکتر زنان خوب⁦❣️⁩

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیفا همسن شمام، هشت ساله ازدواج کردم و همیشه طفره میرفتم از بچه؛ ولی بالاخره جای خالیش احساس شد و تصمیم گرفتم و بچه دار شدیم،

خیلی کار خوبی کردی چون دیگه دیر میشد و فرصتتو از دست میدادی،

امیدوارم قدمش خیر باشه😍😍

اولا مبارک باشه خدا برات حفظش کنه.

دوما برو خدا  رو‌ شکر کن خیلی ها مثل من آرزوی اینو دارن بعد از کلی دوا درمون بی بی چک مثبت ببینن. من الان چهار سال از شما کوچیکترم روز به روز ترسم داره بیشتر میشه. تا دو سال پیش پلی کیستیک نبودم که به لطف داروهای هورمونی و مداخلات درمانی پلی کیستیک شدم.

اومدن بچه تو زندگی یه اتفاق فوق العاده اس. چرا ناراحتی. به مردم چه ربطی داره. خوشحال باش و خودت رو آماده کن مادر خوبی باشی. من سی و دو سالمه و سه تا بچه دارم. همه می گفتن بچه میخوای چیکار....... ولی خودم فوق‌العاده راضی ام. زندگی با وجود این سه تا عالی شده. حتما برای شما هم عالی میشه

عزیزم من 4ساله کو...... دیگ سوراخ کردم نشدم حالا شما که شدی یه حالی هستی 😔

همدردیم😢👌

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

من فقط اومدم تبریک بگم 

یه روزی به این گریه کردنت می خندی 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

گلم من مامانم متولد ۵۶ بابام متولد ۵۳ هست بعد مامانم دوسال پیش حامله شد و حدودا ۴ ماهش هم وبد برای من خواستگار اومدم و من ازدواج هم کردم با همون خواستگار و الان خواهر ۲ سالشه و مامانم از داشتن خواهرم بینهایت خوشحاله و میگه حداقل الان که تو پیشمون نیستی یکم سرگرمیم باهاش و اینکه اینم بگم من هم زود ازواج کردم تو ۱۶ سالگی عقد توی ۱۷ سالگی عروسی 

خلاصه خواستم بگم  چند سال دیگه که دلت بچه خواست تنها موندی هیچ کدوم از همکارات بهت اهمیتی نخواهند داد 

مبارک باشه

🤩🤩🤩🤩
همدردیم😢👌

من سه روز عقب انداختم جرات بی بی بزنم ندارم چون 4ساله هرماه میزدم هیچی 

انشالله که مامان میشی ب حق فاطمه زهرا میای خبرشو بهم میدی

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍