2777
2789
عنوان

بی فرهنگ

206 بازدید | 18 پست

شماره منو که پخش کرده،دروغ که گفته،آبرو منو که اینجا برده حالا طلبکارم هست و......

نی نی سایتیها اکانت منو حذف کنید لطفا

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا فلفل میریزم دهنش 😕

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

چرا پخش كرده

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
       کلی خندیدم خدا برات خوب بخواد شادمون کردی

همیشه بخندی جیگررررر 😙😙😙

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
همونی که ریاضیات رو حل کرده بود .

سلام عزیزم خوشحال میشم دو تا تاپیک اخرم بخونی و بعد قضاوت کنی

عنوان تاپیک ها : سواستفاده یکی از نینی سایتیا و یبیاین ببینین چیا بهم گفت....

مجردم تیکرم برای کنکور     ❤تیکر دوستدارم❤
چرا پخش كرده

سلام عزیزم خوشحال میشم دو تا تاپیک اخرم بخونی و بعد قضاوت کنی

عنوان تاپیک ها : سواستفاده یکی از نینی سایتیا و یبیاین ببینین چیا بهم گفت....

مجردم تیکرم برای کنکور     ❤تیکر دوستدارم❤