nnnneggin مدیر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 4950 عنوان بی فرهنگ | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 18 پست شماره منو که پخش کرده،دروغ که گفته،آبرو منو که اینجا برده حالا طلبکارم هست و......نی نی سایتیها اکانت منو حذف کنید لطفا توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙 1399/03/18 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مـحـلـا۷۸۷۹ عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 962 عزیزم اینجا ایران اینجور چیزا عادیه مگ عادت نکردی هنوز؟؟؟ ما از نظر فرهنگ 200 سال از ب ... سلام عزیزم خوشحال میشم دو تا تاپیک اخرم بخونی و بعد قضاوت کنیعنوان تاپیک ها : سواستفاده یکی از نینی سایتیا و یبیاین ببینین چیا بهم گفت.... مجردم تیکرم برای کنکور ❤تیکر دوستدارم❤
متولدماه7 عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 3982 سلام عزیزم خوشحال میشم دو تا تاپیک اخرم بخونی و بعد قضاوت کنی عنوان تاپیک ها : سواستفاده یکی از نین ... عزیزم من که قضاوت نکردم .جملم ازش پرسشی بوده .اتفاقا تو اون تاپیکت که عکس گذاشته بودی از حل تمرینها بودم چیزی هم نگفتم بعد دیدم ایشون سریع تاپیک زده . کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
مـحـلـا۷۸۷۹ عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 962 عزیزم من که قضاوت نکردم .جملم ازش پرسشی بوده .اتفاقا تو اون تاپیکت که عکس گذاشته بودی از حل تمرینها ... اهان باشه عزیز جان من بد متوجه پستت شدم ببخشید گلی مجردم تیکرم برای کنکور ❤تیکر دوستدارم❤
masome_mohammadii عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 850 سلام عزیزم خوشحال میشم دو تا تاپیک اخرم بخونی و بعد قضاوت کنی عنوان تاپیک ها : سواستفاده یکی از ... اره فهمیدم ببخش قضاوت بیجا کردم💜