2777
2789
پوستش حساسه  من و پدرم همینجوری هستیم من مقاومت به درد بدنم بالاس اما پوستم حساس سریع کبود میش ...

ممنونم عزیزم.. آرومم کردی... دکتر هم رفتید؟دختر منم نه درد داره نه جایی میخوره... ولی هر روز میبینم اینو اونورش کبوده... هیچی هم نمیگه.. از بچگی همینطوری بودید،؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی دختر من ۷ سالشه... شما چند سالته؟ از بچگی اینطوری بودی؟دختر من جاهای کبودش هیچ دردی نداره... هیچ ...

من ۲۰ سالمه

از بچگی ن والا دقیق نمیدونم ولی خیلی وقته اینجوریم و فک میکردم مهم نیس واسه منم درد نداره مگ اینک ی فشار بدم روش شاید یکم درد بگیره و اینک خیلی بزرگ نیس ینی ذره ذرس😣

من ۲۰ سالمه از بچگی ن والا دقیق نمیدونم ولی خیلی وقته اینجوریم و فک میکردم مهم نیس واسه منم درد ندا ...

وای منم فکر کردم چیز خاصی نیست بعضی کامنت ها و دیدم ترسیدم.

اسی برا شما فقط رو پا یا جاهای دیگه هم هست؟ برا من فقط رو پا کبودی هم قرمز نیست فقط کبود بدون درد اگه چیزی متوجه شدی به منم بگو 🤒 

سلام من شنیدم کمبود ویتامین k باعث کبودی میشه چون این ویتامین باعث انعقاد خون میشه که اگه تو بدنتون کم باشه مویرگ هایی که در اثر ضربه خوردن پاره میشن دچاره خون ریزی شده و ویتامین k که کمه کبودی زیادی بجا می مونه شنیدم پمادش در داروخانه هست که روی کبودی بزنی موثره ...خودم در اثر حلقه زدن کمرم دچار کبودی شد اینا رو تو یه سایتی خوندم البته پمادش رو پیدا نکردم ...بنظرمن این یه مشکل خونیه باید آزمایش بدید و چکاپ کنید 

ممنونم عزیزم.. آرومم کردی... دکتر هم رفتید؟دختر منم نه درد داره نه جایی میخوره... ولی هر روز میبینم ...

بله گلم پدرم هم همینه پدرم مدام چکاپ می‌ره و مسئله ای نیست 

ممکنه درحال شیطنت ضرب دیده باشه و متوجه نشه وقتی شروع می‌کنه به کبودی تازه متوجه میشه

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
ممنونم عزیزم.. آرومم کردی... دکتر هم رفتید؟دختر منم نه درد داره نه جایی میخوره... ولی هر روز میبینم ...

عزیزم حتما دخترتو ازمایش،پلاکت ببر حتما حتما فقط ی ازمایش خون ک سریع جوابش اماده میشه 

من ۲۰ سالمه از بچگی ن والا دقیق نمیدونم ولی خیلی وقته اینجوریم و فک میکردم مهم نیس واسه منم درد ندا ...

عزیزم شما هم ی ازمایش پلاکت برو حتما پشت گوش ننداز حتما برو جوابش،سریع اماده میشه

وای منم فکر کردم چیز خاصی نیست بعضی کامنت ها و دیدم ترسیدم. اسی برا شما فقط رو پا یا جاهای دیگه هم ...

حتما عزیزم

واسه من کلا بیشتر بیشتر رو پاهامه جای دیگ والا ندیدم

من از کامنتا یکم ترسیدم😐البته راس میگن باید ارمایش بدیم ولی خب ازمایشگاها اینا خطرناکه