پوستش حساسه من و پدرم همینجوری هستیم من مقاومت به درد بدنم بالاس اما پوستم حساس سریع کبود میش ...
ممنونم عزیزم.. آرومم کردی... دکتر هم رفتید؟دختر منم نه درد داره نه جایی میخوره... ولی هر روز میبینم اینو اونورش کبوده... هیچی هم نمیگه.. از بچگی همینطوری بودید،؟
اسی دختر من ۷ سالشه... شما چند سالته؟ از بچگی اینطوری بودی؟دختر من جاهای کبودش هیچ دردی نداره... هیچی... فقط کبوده البته کمرنگه و کوچیک هم هست... حدودا اندازه نصف یه سکه
اسی دختر من ۷ سالشه... شما چند سالته؟ از بچگی اینطوری بودی؟دختر من جاهای کبودش هیچ دردی نداره... هیچ ...
من ۲۰ سالمه
از بچگی ن والا دقیق نمیدونم ولی خیلی وقته اینجوریم و فک میکردم مهم نیس واسه منم درد نداره مگ اینک ی فشار بدم روش شاید یکم درد بگیره و اینک خیلی بزرگ نیس ینی ذره ذرس😣
سلام من شنیدم کمبود ویتامین k باعث کبودی میشه چون این ویتامین باعث انعقاد خون میشه که اگه تو بدنتون کم باشه مویرگ هایی که در اثر ضربه خوردن پاره میشن دچاره خون ریزی شده و ویتامین k که کمه کبودی زیادی بجا می مونه شنیدم پمادش در داروخانه هست که روی کبودی بزنی موثره ...خودم در اثر حلقه زدن کمرم دچار کبودی شد اینا رو تو یه سایتی خوندم البته پمادش رو پیدا نکردم ...بنظرمن این یه مشکل خونیه باید آزمایش بدید و چکاپ کنید