2821
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 31 پست
الان زوده‌،بزار تو موعد پریودت بزن. این علائمی که میگی هم مشترک با پریودیه.اصلا معتبرنیست که براساس ...

مگه  قبل پریود تپش قلب وافت فشار شدید میگیره ادم ؟ من که تا حالا اینطوری نشدم ، نمیدونم والا 😣😣

شاید امروز بزنم ، اخه علائمم خیلی فرق داره با پریود ، تا حالا اینطوری نشدم‌ 

ادرار صبح بزن 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیره شدن هاله نوک سینه من الان که هفته نهم هستم تازه تیره شده بعضیا میگن به جنسیت ربط داره و نمیدونم ...

اره به شوهرم‌میگم‌خیلی زوده ، بهم میگه بدن با بدن فرق داره ، خدتو با کسی مقایسه نکن ، میگم حامله ای یعنی حامله ای 😂😂😂🤦‍♀️

اره به شوهرم‌میگم‌خیلی زوده ، بهم میگه بدن با بدن فرق داره ، خدتو با کسی مقایسه نکن ، میگم حامل ...

اره فرق داره حتی بارداری اول با دوم تویک زن فرق داره

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اره ، دعام‌کن باردار باشم‌ عزیزم‌❤️❤️

انشاالله هستی

خیلی دوس‌ دارم الان باردار باشم اما استرس ندارم ، تازه اول راهم تازه ۲۰ سالمه 😇😇😇

چند وقته اقدامی؟

این حالتا و عجله ها برای بچه اول طبیعیه.منم اینطوری بودم،بیست سالمم بود،الانم پسرم مرداد دوساله میشه.

عجله نکن.هروقت خدا بخواد باردار میشی،انشاالله که بارداری.بهش فکر نکن و زندگیه عادیت رو بکن.وقتی موعدت رسید،عقب افتاد،بی بی بزن.

علائمت چی بود ؟ حالت خوب بود ؟ ، من‌واقعا‌حالم بده همراه‌با افت فشار تپش قلب‌هم‌دارم 

مال استرس

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
چند وقته اقدامی؟ این حالتا و عجله ها برای بچه اول طبیعیه.منم اینطوری بودم،بیست سالمم بود،الانم پسرم ...

اقدام چند باردار شدی

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره