2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره ممکنه نشون بده مال من یک هفته قبل موعد نشون داد

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بزار چهارده روز رد بشه

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
اخه همش‌هم‌افت‌فشار وسرگیجه دارم، میخوام تکلیفم مشخص بشه 🙁

ببین بزن احتمال زیاد نشون بده اگر نداد ناامید نشو بذار بعد موعدت پریود نشدی بزن

علائم بارداری و پریود نزدیک همه 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
علائمت چی بود ؟ حالت خوب بود ؟ ، من‌واقعا‌حالم بده همراه‌با افت فشار تپش قلب‌هم‌دارم 

من از سه روز بعد اقدام کمردرد داشتم و نزدیک پریود درد سینه هام زیاد شده بود اما مطمئن بودم باردارم چون چهارماه قبلش باردار شده بودم و علائمم عین اون بود بیبی گذاشتم و هاله کمرنگ انداخت صبر کردم دوروز بعد تکرار کردم ‌‌پررنگ شده بود

ببین بزن احتمال زیاد نشون بده اگر نداد ناامید نشو بذار بعد موعدت پریود نشدی بزن علائم بارداری و پری ...

شاید امروز بزنم ، اخه علائمم خیلی فرق داره با پریود ، تا حالا اینطوری نشدم‌ 

الان زوده‌،بزار تو موعد پریودت بزن.

این علائمی که میگی هم مشترک با پریودیه.اصلا معتبرنیست که براساسش بفهمی بارداری یا نه.

چرا انقدر عجله داری؟

با یک بار اقدام هم احتمالش خیلی کمه باردار باشی عزیزم.

بعد سه روز مونده به پریود درد کمر و پا درد گرفتم که نه خیییلی زیاد بود نه خییلی کم متوسط بود و چون میدونستم باردارم استراحت کردم 

شما هم علائمی که میگی جزو علائم بارداریه انشاالله هستی

من از سه روز بعد اقدام کمردرد داشتم و نزدیک پریود درد سینه هام زیاد شده بود اما مطمئن بودم باردارم چ ...

من اولش دلم درد میکرد شبیه دردای پریود ، بعدش کمرم شروع شد بعدش تخمدانا ، الانم که حالم اینه ، ترشح ابکی خیییییلی دارم سینم هم تیر میکشه وتیره شده 

من اولش دلم درد میکرد شبیه دردای پریود ، بعدش کمرم شروع شد بعدش تخمدانا ، الانم که حالم اینه ، ترشح ...

تیره شدن هاله نوک سینه من الان که هفته نهم هستم تازه تیره شده بعضیا میگن به جنسیت ربط داره و نمیدونم

اما هیچ بارداری شبیهه هم نیست تویه همه علائم 

فولیک اسید بخور و بنظرم احتمال اینکه باردار باشی بار اول کم نیست