2777
2789

سلام کسی که سال دهم واسه کنکور روع کنه بخونه به نظرتون یادش نمیره خیلیییی نگارانم که یادم بره...این همه تست بزنمممم هیچیش هم یادم نمونه تا دوازدههم ...چه کنممم؟؟؟؟

چه ندارد انکس که خدارا دارد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بخونید دیگه هیچ وقت سراغش نرید معلومه یادتون میره.تابستون و عید ها هم بخونید و تست بزنید با یه برنامه ریزی دقیق وقتی رسیدید دوازدهم هر سه پایه رو در کنار هم بخونید

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*

نه عزیزم شما الان مطالبو عمیق بخون و بفهم تستم کار کن 

وقتی سال کنکور دوباره دهمو بخونی زیاد چالش بر انگیز نیست برات پس زرنگ باش و بخونش وگرنه سال کنکور دغدغه اینو داری که دهم نخوندی و دهم پایه هست و باید واسه فهم درست سال ۱۱ و ۱۲ خوب خوانده بشه

من دوستم تابستونی که میرفت ۱۱ دهمو کامل تستی کار کرد تابستون کنکور دیگه نگران دهم نبود تمرکزش رو یازدهم بود و دهم هم مرور میکرد سال ۱۲ اثلا دیگه نگران پایه نبود چون فول بود کلا همش مرور داشت الانم ترم دو دندانپزشکیه  پس بخونی خیلی عالیه واسه کنکور مرور خیلی مهمه 

نه عزیزم شما الان مطالبو عمیق بخون و بفهم تستم کار کن  وقتی سال کنکور دوباره دهمو بخونی زیاد چ ...

دوستت که دندون پزشکی قبول شد مدرسه خاص بود؟؟؟

چه ندارد انکس که خدارا دارد
دوستت که دندون پزشکی قبول شد مدرسه خاص بود؟؟؟

نمونه دولتی بود

اما همه چیز به خود ادم بستگی داره 

مدرسه عادی بوده طرف رتبه ۷۳ تجربی اورده

کنکور اول توکل به خدا و بعدم تلاشه و تلاش

موفق باشی🌷