2777
2789
عنوان

خواستگاری

289 بازدید | 33 پست

من امشب به دوس پسرم گفتم کی میایی خواستگاری گفت فعلا شرایطشو ندارم اصلن توام نداری باید کنکورتو بدی بعدش و من دلم نمیخاد تو دوستی بمونم از ی طرفم دوسش دارم و متاسفانه برشکسته ام شدع میگه تا زندگیمو جمع نکنم نمیام بنظرتون پاش وایستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت مستقیم به دوست پسرت نگو کی میای خواستگاری  .مردها دوست ندارن تو قید و بند برن. یکم مطالعه کن .پیش مشاور برو که کمکت کنه خودش بیاد خواستگاری

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

اگه خواستگار مناسب داشتی به بخت خودت لگد نزن اینجور که بوش میاد حالا حالاها نمیاد خواستگاری

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

خب به نظر میاد اینده نگره که تو این دور و زمونه پسرا فقط میخوان عقد کنن نیازهاشونو برطرف کنن بعد بگن خب حالا بمون خونه بابات تا من پول جمع کنم.ولی اینجوری ک میگه وصعشو درست کنه بیاد منطقیه.شمام صبر کن بزار یه زندگی ک لیاقتشو داری برات فراهم بشه بعد بیان خواستگاری.ارزشه خودتو پایین نیار

ن اصلا همه پسرا این حرفو میزنن گول نخور مثل من ساده نباش عزیزم 

اره چون تا شیش ماه پیش میگفت من عید میام گفتم نه من شرایطشو ندارم گفت پس بعد کنکور اونم الان میگه نمیدونم

اصلن عمرتو حدر نده این پسرا ازین بهونه ها زیاد دارن به نظر من فکرتو زیاد درگیرش نکن این مال ازدواج نیست فقط میخاد حالشوببره سیر که شد بره بیخیالش این مردش نیس

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

[QUOTE=139979759]خب به نظر میاد اینده نگره که تو این دور و زمونه پسرا فقط میخوان عقد کنن نیازهاشونو برطرف کنن بعد بگن ...[/QU 

اره اینده نگره واقعن خودشم اوایل همینو میگفت ولی الان میترسم حرفاش برای گول زدنه چون خودشو تا الان بمن ثابت نکرده