2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=139979759]خب به نظر میاد اینده نگره که تو این دور و زمونه پسرا فقط میخوان عقد کنن نیازهاشونو ...

خب دیگه اونو خودت باید مطمئن شی ببینی ارزششو داره و اگه داشت اره صبر کن چون هیچی به اندازه عشق شیرین نیس.البته عشقی که واقعی باشه

خب دیگه اونو خودت باید مطمئن شی ببینی ارزششو داره و اگه داشت اره صبر کن چون هیچی به اندازه عشق شیرین ...

انقد عشق الکی زیاد واقعیشو نمیشه تشخیص داد فقط میدونم بخاطرش خیلیارو پروندم

پسرت چی شده؟ سقط شده؟

وااا. خدا نکنه. چرا پرسیدی؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
انقد عشق الکی زیاد واقعیشو نمیشه تشخیص داد فقط میدونم بخاطرش خیلیارو پروندم

اره عشق الکی زیاد شده.میگن از عشق پسرا وقتی مطمئن شو که بیان خواستگاری و از عشق دخترا وقتی مطمئن شو که سر سفره عقد بهت جواب مثبت بدن.کاره راحتی نیس که بفهمی واقعیه یا نه ولی خب بالاخره یه جوری باید خودتو متقاعد کنی.خودت به نطرت وقتی شرایطش محیا شد میاد خواستگاری؟

اره عشق الکی زیاد شده.میگن از عشق پسرا وقتی مطمئن شو که بیان خواستگاری و از عشق دخترا وقتی مطمئن شو ...

اخه تاقبل از برشکستگی داشت میومد من نزاشتم الانم میگه نمیتونم بعد میگه نمیخام توام بیایی تو مشکلاتم 

اخه تاقبل از برشکستگی داشت میومد من نزاشتم الانم میگه نمیتونم بعد میگه نمیخام توام بیایی تو مشکلاتم& ...

خب پس میخواسته بیاد.پس توام سعی کن تو این شرایطه سختی که داره پشتش باشی و حمایتش کنی تا وقتی اوضاعش روبه راه بشه و بیاد خواستگاری و خیال جفتتون راحت بشه💜