2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام چجوریه؟من صبح یه شیر کاکائو خوردم با ویفر کوچیک شدن 200کالری ظهر یه لقمه کتلت ساعت هفت یه کاسه ماست خوری کوچیک شیر برنج چهل دقیقه هم ورزش کردم فردا صبحانه یه کف دست نون نهار شیر خرما شام یک عدد تخم مرغ ابپر میخورم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
سلام چجوریه؟من صبح یه شیر کاکائو خوردم با ویفر کوچیک شدن 200کالری ظهر یه لقمه کتلت ساعت هفت یه کاسه ...

رژیم شیر و خرما 

هفته اول تا اخر هفته 

صبحانه نهار ک شام هر وعده یک لیوان شیر + ۹ عدد خرما

من نمیتونم رژیم خاصی بگیرم فقط میتونم سالخوری و کم خوری و ورزش انجام بدم .هر چیزی در حد سه لقمه بخورم و شیرینی خامه برنج دنبه کله پاچه و اینا رو حذف کردم میوه و سبزی راحت میخورم خیلی سریع وزنم کم نمیشه ولی بدنمم ضعیف نمیشه در طول شش ماه شاید هشت کیلو کم کنم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
رژیم شیر و خرما  هفته اول تا اخر هفته  صبحانه نهار ک شام هر وعده یک لیوان شیر + ۹ عدد خر ...

وای دختر یک هفته زیاده میمیری ببین صبحانه و شام همون شیر خرما بخور خب نهار یه روز سوپ ، سینه مرغ ابپر،میوه،تخم مرغ ابپر،سالاد،هر کدوم یه کاسه ماست خوری بخور اینجور ضعف میکنی غش میکنی

همونم خوبه مراقب وزنمون باشیم چاقی خیلی بده

مخصوصا برا زن خیلی بده واقعا من خیلی غصه دارم تو فامیلا ما زن چاق باشه میگن بو میده تمیز نیست دنبه داره مسخره میکنن بعضیا بماند که سلامتی زیبایی و ظرافت زنانه از بین میره و تو رابطه زناشویی تاثیر داره

وای دختر یک هفته زیاده میمیری ببین صبحانه و شام همون شیر خرما بخور خب نهار یه روز سوپ ، سینه مرغ ابپ ...

انشالله ک نمیکنم  ولی خرما ادم نگه میدارد  اماما هم خرما و شیر میخوردن همیشه همیشه هم سر حال بودن 

انشالله ک نمیکنم  ولی خرما ادم نگه میدارد  اماما هم خرما و شیر میخوردن همیشه همیشه هم سر ح ...

آره اینم حرفیه انشالله عزیزم مواظب خودت باش آب زیاد بخور