سلام دوستان،من یه مشکلی دارم اونم اینه که همسرم خیلیی گیرمیده ب رنگ لباس مدل ب همه چییی حتی شلوارلی میگ نپوش جذب و...میگ شلوارگشادپارچه بپوش من هرجامیرم بایدخیلی معمولی باشم وگرن غوغامیش سنمم ۲۲مث پیراکرده منوچیکاکنم؟؟؟؟مشاوره هم نمیاد
نمی گم دعوا کن زندکی و تلخ کن ،ولی زیاد به دلش راه نیا ،من اوایل شوهرم به قد مانتو و اینا گیر میداد ،من کوتاه نمیومد م،میگفت بریم مانتو بخر می گفتم نمیخوام ،دارم ،حاضر نبودم همونی که اونمیخواد و بخرم بزارم تو کمد حتی،کم کم دید نهمنهیچ جوره از قوانین م کوتاه نمیام،اونعقب نشینی کرد، الان طوری شده خودش یه مانتو هایی پیشنهاد میده که من میگم نه جلفه، اصلا از اونمرد بعید بود عوض بشه انقدر
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
غیرت اینه که نذاری یکی به زنت تو بگه ازش حمایت کنی براش رفاه فراهم کنی هرچی لازم داره براش تهیه کنی ...
اره دقیقاااتاحرفیم میزنم میگ خیلی پروشدی چن باریم دست روم بلندکرده فقط همین اخلاقش بده الباقی رفتارهاش احترام ب خونواده اهل خیانت نبودن و....خیلی خداروشکرخوبه فقط این گیردادن هاش رواعصابمه،باشگاه نمیذازه برم،پیاده روی پارک نمیذاره،لباسام همه سلیقه اون ن من انگاریه رباتم ازاون بایدپیروی کنم😢
عه شوهرت که سنی نداره که اینقدر گیره منگفتم حتما از شما بزرگ تره ولی با زبون خرش کن چم و خم شو پیداکن بعدش خوب میشه مردا رو نمیشه زور کرد اما قشنگ میشه خرشون کرد
اره دقیقاااتاحرفیم میزنم میگ خیلی پروشدی چن باریم دست روم بلندکرده فقط همین اخلاقش بده الباقی رفتاره ...
منم قبلا بایکی دوس بودم دقیقا همینجوری بود میگفت دوستات مشکل دارن حتی به دخترخاله خودشم تهمت میزد انگار فقط خودش خوبه بیرون میگفت نباید تنهابری به لباسم گیر میداد یعنی دیوونم کرده بود افسرده شده بودم کات کردم
بنظرم به یه بزرگتر بگو یکی از دوستام شوهرش اینجوری بود خانوادش نشوندنش سرجاش الان بهترشده