2821
2789
عنوان

شوهرغیرتی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 93 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مث من شدی😢😢😢

نمی گم دعوا کن زندکی و تلخ کن ،ولی زیاد به دلش راه نیا ،من اوایل شوهرم به قد مانتو و اینا گیر میداد ،من کوتاه نمیومد م،میگفت بریم مانتو بخر می گفتم نمیخوام ،دارم ،حاضر نبودم همونی که اون‌میخواد و بخرم بزارم تو کمد حتی،کم کم‌ دید نه‌من‌هیچ جوره از قوانین م کوتاه نمیام‌،اون‌عقب نشینی کرد، الان طوری شده خودش یه مانتو هایی پیشنهاد میده که من میگم نه جلفه، اصلا از اون‌مرد بعید بود عوض بشه انقدر

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
غیرت اینه که نذاری یکی به زنت تو بگه ازش حمایت کنی براش رفاه فراهم کنی هرچی لازم داره براش تهیه کنی ...

اره دقیقاااتاحرفیم میزنم میگ خیلی پروشدی چن باریم دست روم بلندکرده فقط همین اخلاقش بده الباقی رفتارهاش احترام ب خونواده اهل خیانت نبودن و....خیلی خداروشکرخوبه فقط این گیردادن هاش رواعصابمه،باشگاه نمیذازه برم،پیاده روی پارک نمیذاره،لباسام همه سلیقه اون ن من انگاریه رباتم ازاون بایدپیروی کنم😢

اونم ۲۲

عه شوهرت که سنی نداره که اینقدر گیره منگفتم حتما از شما بزرگ تره ولی با زبون خرش کن چم و خم شو پیداکن بعدش خوب میشه مردا رو نمیشه زور کرد اما قشنگ میشه خرشون کرد 

اشکال نداره دوست داره که میگه توبه این حساب بزار اونایی هم که آرایش غلیظ میکنن فکر نکن شوهرشون به به ...

خودش میگ من عاشقتم دوستدارم روت حساس میشم نمیخام کسی نگات کن و...ولی واااقعااانمیفهمه من اذیت میشم

اره دقیقاااتاحرفیم میزنم میگ خیلی پروشدی چن باریم دست روم بلندکرده فقط همین اخلاقش بده الباقی رفتاره ...

😐😐😐😐😞😞😞😞😞خیلی بده شما چی بهش گیر میدی سر لباس پوشیدنش یانه

اره دقیقاااتاحرفیم میزنم میگ خیلی پروشدی چن باریم دست روم بلندکرده فقط همین اخلاقش بده الباقی رفتاره ...

منم قبلا بایکی دوس بودم دقیقا همینجوری بود میگفت دوستات مشکل دارن حتی به دخترخاله خودشم تهمت میزد انگار فقط خودش خوبه بیرون میگفت نباید تنهابری به لباسم گیر میداد یعنی دیوونم کرده بود افسرده شده بودم کات کردم

بنظرم به یه بزرگتر بگو یکی از دوستام شوهرش اینجوری بود خانوادش نشوندنش سرجاش الان بهترشده

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!
۷سال باهم بودیم یکسال عقدیم

به نظرم طبیعیه..شوهر منم اوایل اینطوری بود..حتی تا حدی که میگفت چرا شماره شوهرخواهرتو داری!!!

ولی به مرور حل شد..یعنی بعد از یکی دو ماه از عقدمون...

فک میکنن اینطوری یعنی خیییلی عاشقن..خخخخ