2821
2789
عنوان

شوهرغیرتی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 93 پست
منم قبلا بایکی دوس بودم دقیقا همینجوری بود میگفت دوستات مشکل دارن حتی به دخترخاله خودشم تهمت میزد ان ...

وااای پس منودرک میکنی قشنگ،منم افسرده شدم حتی میگ عروسیم میری حق نداری برقصی چون بقیه یهوفیلم میگیزن و...فقطططط چرت پرت میگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم طبیعیه..شوهر منم اوایل اینطوری بود..حتی تا حدی که میگفت چرا شماره شوهرخواهرتو داری!!! ولی ب ...

😐😐😐😐منم شماره پسرخاله هام پسرداییام ایناروندارم اونام ندارن اصن محدودمحدودم،اینک ی سال گذشته هنوزهمون ادمه😢فک کنم بیماری داره ن؟؟؟

وااای پس منودرک میکنی قشنگ،منم افسرده شدم حتی میگ عروسیم میری حق نداری برقصی چون بقیه یهوفیلم میگیزن ...

یبار تو خیابون سرم داد زد چون شالم بهم ریخته بود داشتم درس میکردم میگفت چرا جلو پسر اینکارو کردی درحالی که پسرا چندمتر ازمون فاصله داشتن شب بود چش چشو نمیدید😐همش دادو فریاد میکرد ولی اینم بگم واقعا عاشقم بود همه کار برام میکرد مشکلش فقط همین بود

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!
😐😐😐😐منم شماره پسرخاله هام پسرداییام ایناروندارم اونام ندارن اصن محدودمحدودم،اینک ی سال گذشته هنو ...

تو این ۷ سال متوجه نشدی؟؟؟

البته منم یه مدت مثل خودش رفتار کردم..مثلا یه بار زنگ زد به دختر عمه اش که بوتیک داشت..با اینکه خانومه حدودا ۴۰ ساله اس و بچه داره یه دعوایی کردم با شوهرم که نگو...بعدم جلو خودش رفتم سر گوشیش و شماره همه دختر عمه ها و زن دایی و زن عمو و... رو حذف کردم...یا مثلا عمدا بهش میگفتم با دختر خاله ات حرف نزن..جواب سلامشو نده...

فک کنم این کارم خیلی تاثیر داشت!  

الان چیشداون بنده خدا؟؟؟؟؟وای وای شرایط منوداشتی پ

من ازش دلسرد شدم ولی همش زنگ میزنه خودش مامانش که بیان خواستگاری

میدونم عاشقمه ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه یه مدت قبلا کات کردم میگه اون وقت نبودی اینجوری شدم ولی این مردا مریضن درمانم نمیشه

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!
اره گفت ک توزنم شی من خوب میشم حساسیتم کم میش چون دگ مال خودمی و....ولی همچنان ادم قبله

چقدر ساده ای اون اخلاقش بوده نمیزاشته کنار که!!

خانوادش چجوریند؟

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون

تو این ۷ سال متوجه نشدی؟؟؟ البته منم یه مدت مثل خودش رفتار کردم..مثلا یه بار زنگ زد به دختر عمه اش ...

😂😂😂😂اره ایووول حتماباخودش گفته ولش گیرندم ک اونم گیرالکی نده بم دگ گذاشته کنار،چراامتوجه شدم ولی همیش میگف تومال من شی من دگ حساسیتم کم میش