سلام دوستان،من یه مشکلی دارم اونم اینه که همسرم خیلیی گیرمیده ب رنگ لباس مدل ب همه چییی حتی شلوارلی میگ نپوش جذب و...میگ شلوارگشادپارچه بپوش من هرجامیرم بایدخیلی معمولی باشم وگرن غوغامیش سنمم ۲۲مث پیراکرده منوچیکاکنم؟؟؟؟مشاوره هم نمیاد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم باید قبل ازدواج طی میکردی الانم خیلی به حرفاش گوش نده نمیگم بد بپوش یا باز بپوش ولی هرچیم میگه گوش نده پر رو میشه سنش بالاتر بره حساسیتش کمتر میشه
ی مدت قفلی زدب چادرمن سرم نکردم دگ ول کردولی بسیارحساسسسس گیرمیده همش حتی میگ بادوستاتم نحرف اوناخرا ...
درست میشه ولی خیییلی زمان میبره مثلا شاید۱۰سال شیک بگرد حتی اگه شلوارت گشاد باشه یا چادری باشی از ست کردن و شیک و گرون پوشیدن هیچوقت دست نکش از ده بار یه بار به میل خودت بپوش
عزیزی که امضامو میخونی لطفااا برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم
مرد غیرتی حمایت گر،تکیه گاه،اگه بدترین اتفاق تو خیابون برا خانمش بیفته کسی مزاحم ش بشه ،مزاحم و گوش مالی میده حالشو میگیره ولی زنش و محدود نمیکنه از فردا حق نداری بری بیرون، مرد شکاک به همه چی گیر میده رنگ لباس قد لباس ،سلام کردن به پسر خاله و همسایه، مزاحم تلفنی پیش بیاد گوشی و از زنش میگیره محدودش میکنه
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
غیرت روی حجابم هست..روی اینکه نذاره کسی اشکشو دربیاره هست..نذاره کسی سرش داد بزنه.و....ولی اینایی ک از حدی ک خدا گفته هم جلوتر میرن دیگه غیرتی نیستن بددلن البته ب نظر من
غیرت اینه که نذاری یکی به زنت تو بگه ازش حمایت کنی براش رفاه فراهم کنی هرچی لازم داره براش تهیه کنی ن اینکه به لباسش گیر بدی این مردا شکاکن به مرور بدترم میشن اعتراضم کنی کتکت میزنن وبددهنی میکنن