2821
2789
عنوان

شوهرغیرتی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 93 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی مدت قفلی زدب چادرمن سرم نکردم دگ ول کردولی بسیارحساسسسس گیرمیده همش حتی میگ بادوستاتم نحرف اوناخرا ...

درست میشه ولی خیییلی زمان میبره مثلا شاید۱۰سال   شیک بگرد حتی اگه شلوارت گشاد باشه یا چادری باشی  از ست کردن و شیک و گرون پوشیدن هیچوقت دست نکش   از ده بار  یه بار به میل خودت بپوش 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
مانتوت رو بلند بپوشی باز به شلوهر تنگ گیر میده؟؟

مانتوهام همه تاجای زانوشلوارمم قد۱۰۰همش بازم گیرمیده یباری ارایش خیلیییییی ملایم داشتم منوتوخیابون دیدسوارماشین کرددعواااااک چرااارایش کردی و...

بچه تفاوت مرد غیرتی با شکاک که میگن چییه؟!؟!

مرد غیرتی حمایت گر،تکیه گاه،اگه بدترین اتفاق تو خیابون برا خانمش بیفته کسی مزاحم ش بشه ،مزاحم و گوش مالی میده حالشو میگیره ولی زنش و محدود نمیکنه از فردا حق نداری بری بیرون‌، مرد شکاک به همه چی گیر میده رنگ لباس قد لباس ،سلام کردن به پسر خاله و همسایه، مزاحم تلفنی  پیش بیاد گوشی و از زنش میگیره محدودش میکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

این غیرتی نیست هااااا

این بد دل هست 

شما سنی نداری که بخوای اینجوری راه بری 

مگه آدم چند بار زندگی میکنه که اینقدر محدود باشه عزیزم فقط مشکل  شمارو مشاور حل میکنه 

غیرت روی حجابم هست..روی اینکه نذاره کسی اشکشو دربیاره هست..نذاره کسی سرش داد بزنه.و....ولی اینایی ک از حدی ک خدا گفته هم جلوتر میرن دیگه غیرتی نیستن بددلن البته ب نظر من

مانتوهام همه تاجای زانوشلوارمم قد۱۰۰همش بازم گیرمیده یباری ارایش خیلیییییی ملایم داشتم منوتوخیابون د ...

اشکال نداره دوست داره که میگه توبه این حساب بزار اونایی هم که آرایش غلیظ میکنن فکر نکن شوهرشون به به چه چه میکنه اونا حرف شوهرشون براشون مهم نیس 

بچه تفاوت مرد غیرتی با شکاک که میگن چییه؟!؟!

غیرت اینه که نذاری یکی به زنت تو بگه ازش حمایت کنی براش رفاه فراهم کنی هرچی لازم داره براش تهیه کنی ن اینکه به لباسش گیر بدی این مردا شکاکن به مرور بدترم میشن اعتراضم کنی کتکت میزنن وبددهنی‌ میکنن

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!