2777
2789
عنوان

ادامه داستان خیانت همسرم

660 بازدید | 10 پست

دوستان بقیه تایپیکهام روبخونیدزندگیم میاددستتون.شوهرم چهارماهه بایه زن مطلقه هستش چندروزپیش بامادرش رفتیم جلومغازش شوهرم همونلحظه رسید مغازش که زنه هم جلوماشینش بودمادرشوهرم تازنه رودید رفت وحسابی زنه روزدوشوهرم اومدازمغازش بیرون مادرشوهرم اومدشوهرم روبزنه که شوهرم نشست توماشین که سریع زنه روازاونحاببره همونلحظه من رسیدم دستم به زنه که نرسید ولی یکی زدم توگوش شوهرم که شوهرم سریع ماشین روروشن کرد که بره.ولی هیچی به من نگفت حتی به مادرش که چرا زنه روزدی.بگم که من لحطه زدن مادرشوهرم رفته بودم ماشین روپارک کنم فقط دیدم صدای دادوبیدادمادزشوهرم بیادکه داره زنه پتیاره رومیزنه.ازفرداش زنه پیامم دادکه شوارت هیلی عوضی وهرزه هستش من اززندگیش رفتم حالا بروبرگردونش به زندگیت.ازفرداش که زنه رفته شوهرم زنگهاوپیامهام روجواب میده وهیچ گلگی هم ازمن نکردکه چرااومدی جلومغازه فقط ازمادرش گله مندبودکه چرا جلومغازش دادوقال کرده وگفته پسرم شیشه ای شده وابروم روبرده.اخه مادرشوهرم ازچندنفرشنیده بودکه شیشه ای شده ولی دروغ بود چون مطمینم که هرخلافی بکنه معتادنمیشه.الان شوهرم پیام میده باهات زندگی نمیکنم وازت بیزارم دیگه میخام تنهای تنهازندگی کنم وشماهم هیچکاری بهم نداشته باشید ولی مادرشوهرم میگه توبهش پیام محبت امیزبده قربون صدقش برو بزاربفهمه دوستش داری میگه تاحالابهش محبت نکردی ازخودت طردش کردی باها خوب نبودی اونم رفته دنبال زنهای دیگه.مقصرخودتی الانم بخاطربچه هات برای زندگیت بجنگ بزارباورکنه دوستش داری وبرگرده به زندگیت.میگه شوهرت مهربونه اگه ازت محبت ببینه مثل موم میشه تودستت.حالا موندم چکارکنم بخاطرزندگیم بجنگم خودم روعوض کنم التماسش کنم برگرده اخه اون خیانت کرده من برم دنبال منت کشی؟؟ولی به رفتارهام فکرمیکنم میبینم مقصرم که باعث شدم بره روزی هزاربارمیگفتم دوستت ندارم هرروزمیگفتم من تورونمیخام بایدطلاقم بدی.همیشه میگفتم اگه بابچه میخای منوپایبندکنی ده تابچه هم بیاریم من اخرازت طلاق میگیرم چون دوستت ندارم.واقعاهم ازروزخواستگاریم دوستش نداشتم ولی الان که نبوده حس میکنم دوسش دارم دلم نمیخادازش جداشم شایدم بهم سحروجادوگرفتن چون تاحالا فقط ازش طلاق میخاستم ولی الان واسه اولین باردلتنگش میشم ودلم نمیخادازدستش بدم بیاییدبگید چکارکنم واسه زندگیم بجنگم یابیخیالش بشم؟؟؟

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

مادرشوهر رویایی

روایت هست تو بهشت مادرشوهرا اینجورین😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اینهمه به شوهرت بد کردی و گفتی نمی خوامت، والا هر کی بود میرفت،

در عجبم چرا همه حق رو به شما میدن

واقعا این حرفا چیه به شوهرت گفتی ، خوب معلومه دلش قرص نمیشه برای آرامش پناه میبره به زنهای دیگه،

بنظر من زندگی شما درست نمیشه، چون حسابی گند زدی دوست عزیز،  با عرض معذرت فراوان 

ب نظر من اون قسمت ک زنه پیام داده من از زندگی شوهرت رفتم و شوهرت هم گفته من میخوام تنها زندگی کنم مشکوکه

ب نظرم اینجوری گفتن شما رو گول بزنن دیگه مزاحم زندگیشون نشید

ولی ب شوهرت پیام بده یا زنگ بزن بگو بیا یه فرصت بهم دیگه بدیم 

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

به نظر شما کاملا شخصیت  بی ثبات و ناپیدار دارین

اگه شوهرت نخواستت حق داره

الان دوستش نداری بلکه

مثل کسی که در حال غرق شدن هست میخواد خودش به هر ریسمانی بند کنه

حالا فرق نداره اگه اون ریسمان شوهری باشه که هیچوقت دیده نشده

خوب اینهمه به شوهرت بد کردی و گفتی نمی خوامت، والا هر کی بود میرفت، در عجبم چرا همه حق رو به شما می ...

ولی شوهرم خیلی مهربونه همیشه عاشقم بوده بااین زن واون زن میرفت میگفت فقط میرم بااین زن واون زن. که زنم بفهمه دوسم داره

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
ولی شوهرم خیلی مهربونه همیشه عاشقم بوده بااین زن واون زن میرفت میگفت فقط میرم بااین زن واون زن. که ز ...

مراقب باش امراض مقاربتی نگیری، کلامیدیا و زگیل تناسلی،

من نمی دونم،  بنظر من درست نمیشه، 

ب نظر من اون قسمت ک زنه پیام داده من از زندگی شوهرت رفتم و شوهرت هم گفته من میخوام تنها زندگی کنم مش ...

منم مشکوکم به مادرشوهرم میگم ولی میگه نه زنه دیگه جرات نمیکنه برگرده اخه مادرشوهرم قبلادوبارزنه رودیده بازبون خوش گفته من نمیزارم عروسم طلاق بگیره ودیگه ه باپسرم نبینمت ایندفعه دیگه کشیدبه کتک کاری که بیاد اخه اونروز بعددعوامادرشوهرشماره دختره روبهم دادمنم کل پیامهایی زنهایی قبلاباشوهرم بودن وعکسهایی ازشون داشتم فرستادم تلگرام زنه وگفتم تواولین زنی نیستی شوارم ادعای عاشقی میکنه زنگ بزن به این زنهاببین چراشوهرم ولشون کرد وچطورادعای عاشقی واسشون میکرد زنه هم چهره واقعی شوهرم رودید که پیام دادشوهرت هرزه وعوضیه.بعدشوهرمم پیام دادکه باچیزهایی واسه طرف برستادی روزگارت روسیاه میکنم منم گفتم واقعیتهاروفرستادم که توروبشناسه

به نظر شما کاملا شخصیت  بی ثبات و ناپیدار دارین اگه شوهرت نخواستت حق داره الان دوستش نداری بل ...

واسه چی درحال غرق شدن؟؟؟اصلا این حس رو ندارم.همون اول ازدواجمون دوستش نداشتم وازدواجم مصلحتی بود طول زندگی هم ازش طلاق خاستم چندین بارم دادخواست دادم که بی نتیجه موند یعنی میگفت زنم روطلاق نمیدم