parva72 مدیر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 822 عنوان پیشنهاد اشنایی با یک مرد عرب | مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 109 پست دوستان،یه شخص به من پیشنهاد اشنایی داده،عرب هستش من نمیدونم چیکار کنم پسره خوشگله،تحصیلکرده سربازیش رو هم نموم کرده،چیکار کنم،راهنمایییییی😁 ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘ 1399/03/16 | 20:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parva72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 822 پسره چندسالشه؟ همسن خودمه یا دوسال بزرگتر دقیق یادم نیست فکر کنم همسنیم ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
تنها۹۶ عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 2772 ان شاالله هر چی به صلاحت برات رقم بخوره گلمبرات دعا میکنم ک خوشبخت بشی عزیزم برام جالب شد هر تصمیمی گرفتی ب ما خبر بده بالاترین سرعت دنیا سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
parva72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 822 ان شاالله هر چی به صلاحت برات رقم بخوره گلم برات دعا میکنم ک خوشبخت بشی عزیزم برام جالب شد ه ... ممنونم لطف داری⚘⚘⚘⚘چشم حالا برای اشنایی قراره این هفته یعنی اگه جور بشه پسفردا همو ببینیم،اون که خیلی مشتاقه و هوله من پر از استرسم😅 ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
120maleka عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8730 اینو کامل قبول دارم،میگم کار کردن عربها خوبه؟مرداشون کاری هستن؟لرها خیلی ادعاشون میشه ولی یه سریشون ... کاری بودن یا نبودنشون ربطی به نژاد نداره عزیزم به خود فرد بستگی داره دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
parva72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 822 کاری بودن یا نبودنشون ربطی به نژاد نداره عزیزم به خود فرد بستگی داره اره اینو موافقم،واقعا موافقم ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘