2777
2789
عنوان

پیشنهاد اشنایی با یک مرد عرب

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 109 پست
اره همین امروز صبح بود یا دیروز،سریع تایپیکو ترکوندن،انگار اگه یکی بگه خوشحالم بقیه رو به قبله میشن

متاسفانه جو اینجا اینجوریه 

اما شک نداشته باش انتخابی که عاقلانه با چشم باز باشه بدون غلبه ی احساسات انتخاب درستیه 

من تاپیکتو میذارم علاقه مندیام اگه خبری شد بهم خبر بده🙈🙈🤪🤪🤪

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه جو اینجا اینجوریه  اما شک نداشته باش انتخابی که عاقلانه با چشم باز باشه بدون غلبه ی ا ...

باشه گلم یادم میمونه،فعلا که باید اشنا بشیم،راستش فکر کنم یه دو سه ماه طول بکشه بعدش حتما خبرت میکنم میگم درخواست دوستی میدم قبول کن⚘⚘⚘🌷

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
باشه گلم یادم میمونه،فعلا که باید اشنا بشیم،راستش فکر کنم یه دو سه ماه طول بکشه بعدش حتما خبرت میکنم ...

باشه عزیزم

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
باور کن موضوع نژادپرست بودن نیست،اینجا عربها خیلی راحت سر زن ها رو میبرن سر دوس پسرای زناشونو،چه مید ...

🙄🙄🙄🙄🙄 کی اینو گفته؟

اگه نظرت اینه پس قبول نکن که یه وقت سرتو نبرن😐😐

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
🙄🙄🙄🙄🙄 کی اینو گفته؟ اگه نظرت اینه پس قبول نکن که یه وقت سرتو نبرن😐😐

مشنوی،البته نه اینکه همشون شاید هم من خیلی منفی نگاه میکنم نمیدونم گیجم

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
نمیدونم اخه یه جوری ان،زنهاشون تک ۲۰‌سالگی در حد ۴۰ ساله ها فرسوده میشن

یا خداااااا😳😳

این چه حرفیه حیف پسرمون که میخواد تورو بگیره با این طرز فکرت😤😤

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
یا خداااااا😳😳 این چه حرفیه حیف پسرمون که میخواد تورو بگیره با این طرز فکرت😤😤

شاید درست میگن بچه ها،واقعا من باید اشنا بشم 

شاید درست میگن بچه ها،واقعا من باید اشنا بشم 

من خودم عربم شوهرمم عربه خییلیم زن دوسته اصلانم دست به زن نداره عزیزم اگه بخواد بد باشه بده دیگه ربطی به قومیتش نداره 

من خودم عربم شوهرمم عربه خییلیم زن دوسته اصلانم دست به زن نداره عزیزم اگه بخواد بد باشه بده دیگه ربط ...

اینو کامل قبول دارم،میگم کار کردن عربها خوبه؟مرداشون کاری هستن؟لرها خیلی ادعاشون میشه ولی یه سریشون بی عارن خیلی بی عار

همشهری نیستیم هم استانی هستیم،من لرم و ایشون عرب،اره مثلا خیلی راحت ازش پرسیدم دست بزن داری ریلکس گف ...

همه که یکی نیستن من عربم ولی هشت ساله شوهرم صداشو بلند نکرده چه برسه دست بزنه اطرافیان هم کم دیدم بابا دو نفر از یه خانواده چقد اختلاف دارن چه برسه بین عرب ولر من میگم بخاطر اختلافات فرهنگی باید پذیرفت چیزایی داریم شما ندارید ویا برعکس بیخیال شید

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

همه که یکی نیستن من عربم ولی هشت ساله شوهرم صداشو بلند نکرده چه برسه دست بزنه اطرافیان هم کم دیدم با ...

عرب بد نیست،مشکل عرب نیست،مشکل یه چیزای دیگس،من کلا از ازدواج میترسم،خیلی میترسم از رفتن تو یه خانواده دیگه میترسم،مشکل واقعی اینجاست

عرب بد نیست،مشکل عرب نیست،مشکل یه چیزای دیگس،من کلا از ازدواج میترسم،خیلی میترسم از رفتن تو یه خانوا ...

چندسالته؟نترس عزیزم فقط تو انتخابت دقت کن احساساتی تصمیم نگیر

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
چندسالته؟نترس عزیزم فقط تو انتخابت دقت کن احساساتی تصمیم نگیر

سنم که زیاده😂😅زیر ۳۰ هستم ولی،چی بگم فقط منطق فکر نکنم احساسات انتخاب درستی باشه

سنم که زیاده😂😅زیر ۳۰ هستم ولی،چی بگم فقط منطق فکر نکنم احساسات انتخاب درستی باشه

پسره چندسالشه؟

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄