2777
2789
عنوان

آدم عوضی

233 بازدید | 15 پست

بچها من تو محل کارم با یکی از همکارا دعوامون شد بعد یموت گذشته من کلا بی محلی میکنم بش سلام اینا میدم ولی صدام کلا پایینه فک میکنه جواب نمیدم میاد داد میزنم موقع سلام یا مثلا من کلا هیچ حرفی نمیزنم مکه آون سوالی کنه و در این صورت جوابش سرسنگین بدون اینکه نگاه کنم بهش میدم بعد اون پررو تر سوالای چرت و پرت دیگر هم میپرسه کقشنگ معلومه چرت و پرتن جای من بودید چکار میکردید گرچه همه میگن چون داره میسوزه از بی محلی های من اینجوری میکنه

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا رفتارش و حرفش برات مهمه اگه نیست پس چرا روش زومی بیخیال باش بابا اون هرکار میخواد بکنه تو راه خودت را برو

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
مطمئن باش اون از بی محلی شما نمیسوزه و فقط دلش میخواد حرف بزنه همین 

خب چه حرفی بزنه من کلا متنفرم ازش

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
ادامه بده حتی سلامم نکن والا :) قشنگ یه پشت جشم نازک دیدیش برو حله

آخه سلام اینا نکنم آمار میده به ریس

خب اون نمیدونه

میدونه آخه ی جریانی پیش اومد خواس زیرآب من بزنه به در بسته خورد بعدش اینجوری شد 

آخه سلام اینا نکنم آمار میده به ریس

رئیس شما رئیسه یا خاله زنک که بره چغلی کنه فلانی جواب سلامم را ندادببخشید ولی  چه جو مسخره ای داره محیط کارتون

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
رئیس شما رئیسه یا خاله زنک که بره چغلی کنه فلانی جواب سلامم را ندادببخشید ولی  چه جو مسخره ای د ...

اره خیلی 

ولی خب نباید اتو دستش بدم ک زیر آب منو بزنه

اره خیلی  ولی خب نباید اتو دستش بدم ک زیر آب منو بزنه

کارت چیه

کارت چیه

بیمارستان کارمندم نمبخام هم کارم از دست بدم به سختی بدست آوردم کارمو واقعا کلی گشتم بنظرت چکار کنم بی احترامی نباید پیش بیاد چون آدم عوضی میره میگه دردسرش برا منه