سلام بچه ها، توی دانشگاه یه پسر ترم بالایی بود که همش به من نگاه میکرد، از رفتارا و نگاهاش تقریبا برام مشخص شده که بهم توجهی داشته...(البته پسرای دیگه هم بودن که این حالتو داشته باشم ولی سعی کردم توجهی نکنم و فراموش کنم اما اینپسر واقعا از لحاظ شخصیتی خوبه و قبولش دارم و برام مهم شده)
وقتی نگاه میکرد،منم طبیعتا کاری نکردم، سرمو مینداختم پایین یا اونطرفو نگاه میکردم و رد میشدم. خودشم تا چشم تو چشم میشدیم، هل میشد و اونورو نگاه میکرد.
اول توجهی بهش نداشتم ولی نم نم با توجه هاش فکرم مشغول شد.
راجبش تحقیق کردم دیدم پسر خوبیه و خیلی از ویژگی های شخصیتی که من دوس دارم رو داره،با اینکه قیافه ی خیلی جالبی هم نداره ولی عاشق شخصیتم شدم
وقتی دارم راجبش حرفمیزنم هم استرس میگیرم
اخه من الان بهش علاقه دارن ولی نمیدونمچیکارکنم...شاید بگید سعی کن یه ارتباط درسی و..باهاش برقرلر کنی اما بارو کنید روم نمیشه برم باهاش راجب درسی چیزی حرفبزنم تا بهچشمبیام(اخه ترم بالاییه و مراوده ای باهاش ندارم) و اگه برم تعجب میکنه.. و با توجه به
سابقه ی نگاهایی که داشت،ه میفهمه من نگاهاشو فهمیدم و بهش علاقه مند شدم یا حتی ممکنه بدش بیاد از جلو اومدن من و برای همیشه از دستش بدم...
تو ایسنتا وقتیمیبینم پستای دخترای دیگهرو لایک کرده ولی به من حتی ریکوست نداده خیلی ناراحت میشم و احساس بی ارزشی میکنم😢😢😢😢
باور کنید توهمنزدم ، اون به منتوجه داشت ...حالا نمیدونم یادش رفته یا نه
اما من از لحاظ شخصیتی حیلی قبولش دارم، دوس ندارم ازشبگذرم😢
چیکاد کنم با این ناراحتیا و استرسا کنار بیام و یا اینکه کاری کنم که جرئت کنه بیاد طرفم یا فراموشم نکنه؟