2777
2789
عنوان

عاشق شدم رفت😢

2206 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها، توی  دانشگاه یه پسر ترم بالایی بود که همش به من نگاه میکرد، از رفتارا و نگاهاش تقریبا برام مشخص شده که بهم توجهی داشته...(البته پسرای دیگه هم بودن که این حالتو داشته باشم ولی سعی کردم توجهی نکنم و فراموش کنم اما این‌پسر واقعا از لحاظ شخصیتی خوبه و قبولش دارم و برام مهم شده)

وقتی نگاه میکرد،منم طبیعتا کاری نکردم، سرمو مینداختم پایین یا اونطرفو نگاه میکردم و رد میشدم. خودشم تا چشم تو چشم میشدیم، هل میشد و اونورو نگاه میکرد.

اول توجهی بهش نداشتم ولی نم نم با توجه هاش فکرم مشغول شد.

راجبش تحقیق کردم دیدم پسر خوبیه و خیلی از ویژگی های شخصیتی که من دوس دارم رو  داره،با اینکه قیافه ی خیلی جالبی هم نداره ولی عاشق شخصیتم شدم

وقتی دارم راجبش حرف‌میزنم هم استرس میگیرم

اخه من الان بهش علاقه دارن ولی نمیدونم‌چیکارکنم...شاید بگید سعی کن یه ارتباط درسی و..‌باهاش برقرلر کنی اما بارو کنید روم نمیشه برم باهاش راجب درسی چیزی حرف‌بزنم تا به‌چشم‌بیام(اخه ترم بالاییه و مراوده ای باهاش ندارم) و اگه برم تعجب میکنه.. و با توجه به 

سابقه ی نگاهایی که داشت،ه میفهمه من نگاهاشو فهمیدم و بهش علاقه مند شدم یا حتی ممکنه بدش بیاد از جلو اومدن من و برای همیشه از دستش بدم...

تو ایسنتا وقتی‌میبینم پستای دخترای دیگه‌رو لایک کرده ولی به من حتی ریکوست نداده خیلی ناراحت میشم و احساس بی ارزشی میکنم😢😢😢😢

باور کنید توهم‌نزدم ، اون به من‌توجه داشت ...حالا نمیدونم یادش رفته یا نه

اما من از لحاظ شخصیتی حیلی قبولش دارم، دوس ندارم ازش‌بگذرم😢

چیکاد کنم با این ناراحتیا و استرسا کنار بیام و یا اینکه کاری کنم که جرئت کنه بیاد طرفم یا فراموشم نکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بگو من فکر کردم شما درس‌خونی میخواستم یه سری سوال راجع‌به فلان استاد یا فلان درس بپرسم ازت که قبلا پاس کردی، سر حرفو باز کن

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

مگه فعلا مجازی نیس؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

عزیزم تو هنوز باهاش دو کلمه حرف نزدی چجوری از یک نگاه فهمیدی انقدر عاشقی و یه تحقیق مردم ۱۰سال دوستن تازه میفهمن بدرد هم نمی خورن و عشقی نبوده بعد تو از یک نگاهش

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
برو بگو من فکر کردم شما درس‌خونی میخواستم یه سری سوال راجع‌به فلان استاد یا فلان درس بپرسم ازت که قب ...

این کاره ای  

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

اخه عزیزم هم داری ابراز میکنی هم میگی نرم سکتش اون اقا هم نگاهاش از نظر شما مفهوم داره شاید ظاهره شما جلب توجه میکنه و نگاه میکنه شما خودت داری ابراز احساستو میگی و ممکنه طرف پس بزنه شمارو

پس نتیجه اینه ک راه بازه اون اقا بیاد پیشنهاد بده وگرنه خودتو جلو اقا خورد نکن

تمومه برازندگیاعه ی زن حجب و حیا و‌سنگینیشه من خیلی برام مهمه ک ابراز از سمت مرد باشه چون بعدها ب نفعت میشه

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
برو بگو من فکر کردم شما درس‌خونی میخواستم یه سری سوال راجع‌به فلان استاد یا فلان درس بپرسم ازت که قب ...

اخه میدونی یه بار با اکانت ناشناس رفتم‌و راجب درس پرسیدم بعدش گفت یا بیاید حضوری توضیح بدم یا اینکه اسمتونو چون من شمارو نمیشناسم و نمیتونم بیشتر صحبت‌کنم

ولی من‌معرفی نکددم چون دوس نداشتم اگه هم‌بخوام باهاش رابطه داشته باشم این رابطه با ناشناس بازی شروع شده باشه،بخاطر همین‌میتدسم‌ اگه بخاطر درس برم بفهمه که من همون اکانت فیکم و دستم رو بشه

عزیزم ما هم زمان دانشگاه از این نگاهها و توجهات زیاد دیدیم ولی یه کلمه هم نشنیدیم هیچوقت سمتش نرو اگر اون تو رو بخواد خودش میاد جلو اگرم نخواد فقط خودتو سبک میکنی یه روز یه همچین چیزی تو دانشگاه برام پیش اومد چند ترم درگیرش بودم یه روز اتفاقی وارد یه کلاس شدم بزرگ تهش این جمله رو نوشته بود که هیچوقت یادم نمیره و کلا دیدم به نگاههای عاشقانه عوض شد جمله این بود: نگاهم کرد دیوانه شدم

نگاهم کرد پنداشتم دوستم دارد

نگاهم کرد آتش صدها عشق را در نگاهش دیدم

نگاهم کرد........

وبعدها فهمیدم که فقط نگاهم کرد

و خدایی که به شدت کافیست.......
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779