2777
2789

قرص خیلی قوی 

زیاد نخوری

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری پیش پزشک ما مه نمیتونیم تشخیص بدیم، راکوتان زیر نظر پزشک باید مصرف بشه

دكتر واسم تجويز كرده ولي الان صورتم بد تر شده  هفته اي يدونه ميخورم. شما تجربه اي ندارين ؟

من پیشونیم جوش میزنه و دردناکه و قرمز رنگ چ نوع جوشیه

چند سالتونه ؟ممكنه به خاطر گرمي خوردن باشه اگه نزديك پريودتون زياد ميشن يا تو تخمك گذاري زياد ميشن هورمونيه 

دكتر واسم تجويز كرده ولي الان صورتم بد تر شده  هفته اي يدونه ميخورم. شما تجربه اي ندارين ؟

نمیدونم من نخوردم ولی شنیدم اوایل جوش میزنی بعد خوب میشی 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
اره تاثیر داره کلا واسه همه نوع جوشی خوبه  ولی زیر نظر دکتر

من دكتر هفته اي يدونه واسم تجويز كرده ولي بد تر شده ولي تازه دارم ازش استفاده ميكنم. شما تجربه اي دارين ؟خوب ميشه 

یبوست یا مشکل تیروئید ندارین؟ 

مشکل تیرویید نمیدونم دارم یا نه اما علایم پرکاری رو فکر میکنم دارم ریزش مو عصبی یبوست پریودی دردناک و وحشتناک و ...

زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن
مشکل تیرویید نمیدونم دارم یا نه اما علایم پرکاری رو فکر میکنم دارم ریزش مو عصبی یبوست پریودی دردناک ...

حتما بریم دکتر یه آزمایش بدین، زود حل میشه نگران نباشین

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
چند سالتونه ؟ممكنه به خاطر گرمي خوردن باشه اگه نزديك پريودتون زياد ميشن يا تو تخمك گذاري زياد ميشن ه ...

24 اما از 16 سالگی فقط پیشونیم میزنه خسته شدم 

نزدیک پریود بیشتر میشه اما اکثر اوقات دارم جوشامو

زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن