2777
2789
عنوان

چرا انقد غرغرغر

46 بازدید | 3 پست

چرا ادما اینجوری شدن من خودم اینجوری نبودم بخاطر معاشرت با بعضیا این اخلاقو گرفتم و هرکاری ام میکنم از سرم نمی افته مثلا بعضی وقت ها غر میزنم تو همین سایت و فقط پیش خودم نه پیش دیگران حالم بهم میخوره از این اخلاقی که گرفتم و دارم ادامش میدم خب که چی مثلا گیرم که خون تو توی شیشه کردن هرکاری ام که کردن اگه تونستی همون زمان کاری بکنی در قبالش که فبها اگه نه تموم دیگه هی میگی هی غرمیزنی که چی بشه🥴

والا بایه نفر حرف ام میزنم تو مجازی فلانی این کارو کرد باهام این اینجوری شد

یا تو همین سایت همش ناله و غیبت

خودمم همیییینم😑😑

مثلا قبلنا ادما اینجوری نبودن یا مثلا هیچوقت نشده یه ادم سن بالا این چیزا رو بگه انگاری نسل روز به روز داره ضعیف ترمیشه و کم تحمل تر

دل من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

آره واقعا هممون انگار کاسه صبرمون لبریز شده؛ واقعا تو این شرایط نرمال بود رفتار کردن کار خیلی سختیه

بله درسته اما خب مثلا اگه فلش بک بزنیم به گذشته اونا از ما بدتر بوده وضعیتشون مثلا جنگ هشت ساله رو گذروندن چه خانواده هایی که دوسه تا جوون از دست دادن اما استوار محکم با غرور واستادن واقعا عجیبه والبته قشنگ یا خیلی شرایط دیگه بغیر اون

دل من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته اما خب مثلا اگه فلش بک بزنیم به گذشته اونا از ما بدتر بوده وضعیتشون مثلا جنگ هشت ساله رو گ ...

آره کارمون که قابل توجیه نیست

اما فکر میکنم شاید اون دوران انقدر وضعیت مالی و اقتصادی افتضاح و رو هوا نبود؛ انگار ثبات بیشتر بوده از طرفی موادغذایی، آب و هوا و خیلی چیزای دیگه هم سالم تر بودن