2777
2789
عنوان

دانشگاهی ک توش بودین جوش چجوری بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 79 پست

روانشناسی دانشگاه تبریز ترم ۶ ام جو دانشگامون هم خوبه هم خوشگله همم کلی امکانات داره فقط تنها مشکلمون نگهباناس ک ب نوع پوشش و ارایش و حجاب گیر میدن وگرنه با رابطه دخترو پسر اصلا کاری ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخ نگو که نفسم بند میاد خاطرات من به درد الان شما نمیخوره ولی برا خودم بهترین روزای عمرمه من اگه ...

زمان اون اقا خیلی دیگه ازاد میذاشتن

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
2803

من صبح صادق اصفهان یودم 

جلف بودن دختراش خیلی انگار میومدن عروسی😐 لفتضاح یعتی🤦‍♀️

البته مال سال ۸۹تا ۹۳ اس الان ک دیکه حتما بدتره

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
خيلى بى نظم بعضى از دانشجوهارو موقع امتحان ميديدم و ميفهميدم همكلاسيمن بعضيا براى تعديل مدرك ميومد ...

تو یه دانشگاهی میخوام بیفتم ک پسر خوشگل داشته باشه  

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

من ورودی ۸۵  دانشگاه ازاد بودم جو کلاس ما اصلا صمیمی نبودیم با هم بهترین دوران عمرم بود اون دوران 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
اره راحتی دغدغه های الکی رو دیگه نداری دیگه دخترا دانشگاه رو با شو اشتباه نمیگیرن😑

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
2804
تو یه دانشگاهی میخوام بیفتم ک پسر خوشگل داشته باشه    

بچهای دانشکده های فنی مهندسی قشنگ و خوشتیپ میشن

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 
2805
بچهای دانشکده های فنی مهندسی قشنگ و خوشتیپ میشن

مهمدسی؟

پزشکی نره؟

2801