y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 عنوان برخورد بچه ی دوساله با غریبه 138 بازدید | 16 پست بچم تا چن وقت پیش خوب بود الان دو سه هفته اس خجالتی شده چیکار کنم 😔 صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️ 1399/03/16 | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حمیرا۵ عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 6499 اقتضای سنش. بچه رو اذیت نکن. گاهی بزرگا توقعات زیادب از بچه ها دارن
من_بانوی_خاص_هستم عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 2169 عب نداره گلم نصفه بچه های فامیل ما دوساله ان. همه شون از من که بزرگشون کردم خجالت میکشن😂 ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂
یکهتاز عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 1048 با این وضعیت کرونا مگه بچه رو میشه جایی برد که فهمید خجالتی یانه بچه هرچقدر تو اجتماع باشه خجالتی نمیشه ولی این کرونا نمیدونم از کجا پیداش شد
karenhoseyn عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2149 بزار راحت باشه تو هر سنی یه اخلاق و یه رفتار رو انجام میده الانم بزار راحت باشه خودش خوب میشه اصلا حساس نشو خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 اقتضای سنش. بچه رو اذیت نکن. گاهی بزرگا توقعات زیادب از بچه ها دارن نمیدونم. اخه هم سناشو مبینم اینجوری نیستن صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️
y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 عب نداره گلم نصفه بچه های فامیل ما دوساله ان. همه شون از من که بزرگشون کردم خجالت میکشن😂 دعا خوب بشه بچم انگار همش استرس داره حتی تو خونه . با اینکه باهاش خوب رفتار میکنم صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️
y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 با این وضعیت کرونا مگه بچه رو میشه جایی برد که فهمید خجالتی یانه بچه هرچقدر تو اجتماع باشه خجالتی نم ... تو شهرمون تقریبا وضعیت سفیده هر روز میرم خونه ی بابام که تو کوچه با بچه ها بازی کنه ولی باهاشون راحت نیست انگار همش بمن میچسبه صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️
y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 بزار راحت باشه تو هر سنی یه اخلاق و یه رفتار رو انجام میده الانم بزار راحت باشه خودش خوب میشه اصلا ح ... باشه 😢 صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️
حمیرا۵ عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 6499 نمیدونم. اخه هم سناشو مبینم اینجوری نیستن هیچوقت مقایسه نکن . هر بچه ای یجوره. یاد شوهرم افتادم گیر میداد چرا بچه شش ماهمون نیشش باز نمیشه بعل همه بره.... به مرور درست میشه. سه چهار سالگی کم کم با همسنهاش دوست میشه. اجبار نکن سرکوفتم بهش نزن
من_بانوی_خاص_هستم عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 2169 دعا خوب بشه بچم انگار همش استرس داره حتی تو خونه . با اینکه باهاش خوب رفتار میکنم فدات شم یه بچه دو سالس. ازش بپرس. البته با مهربونی. از همین اول با بچت مهربون باش یجوری باش که ناخود آگاه همه چیزو بیاد بهت بگه و ازت خجالت نکشه. منم واست دعا میکنم ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂
y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 هیچوقت مقایسه نکن . هر بچه ای یجوره. یاد شوهرم افتادم گیر میداد چرا بچه شش ماهمون نیشش باز نمیشه بعل ... باشه حتما 😔 صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️
یکهتاز عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 1048 آره بچه منم انگار استرس داره .آبنبات چوبی کمی آرومش میکنه یه امتحان کن راستی تو بازی درمانی چه بازیهیی میکنی و امکان داره هدف بازی رو هم بگو؟
y__a__s مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 7611 فدات شم یه بچه دو سالس. ازش بپرس. البته با مهربونی. از همین اول با بچت مهربون باش یجوری باش که ناخود ... باشه ممنون 😢 صلوات ❤️💜💙💚💛🧡♥️
من_بانوی_خاص_هستم عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 2169 باشه ممنون 😢 خاهش ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂