2777
2789

عب نداره گلم نصفه بچه های فامیل ما دوساله ان. 

همه شون از من که بزرگشون کردم خجالت میکشن😂

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار راحت باشه تو هر سنی یه اخلاق و یه رفتار رو انجام میده الانم بزار راحت باشه خودش خوب میشه اصلا حساس نشو

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
عب نداره گلم نصفه بچه های فامیل ما دوساله ان.  همه شون از من که بزرگشون کردم خجالت میکشن😂

دعا خوب بشه بچم انگار همش استرس داره حتی تو خونه . با اینکه باهاش خوب رفتار میکنم

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
با این وضعیت کرونا مگه بچه رو میشه جایی برد که فهمید خجالتی یانه بچه هرچقدر تو اجتماع باشه خجالتی نم ...

تو شهرمون تقریبا وضعیت سفیده هر روز میرم خونه ی بابام که تو کوچه با بچه ها بازی کنه ولی باهاشون راحت نیست انگار همش بمن میچسبه

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
نمیدونم. اخه هم سناشو مبینم اینجوری نیستن

هیچوقت مقایسه نکن . هر بچه ای یجوره. یاد شوهرم افتادم گیر میداد چرا بچه شش ماهمون نیشش باز نمیشه بعل همه بره.... به مرور درست میشه. سه چهار سالگی کم کم با همسنهاش دوست میشه. اجبار نکن سرکوفتم بهش نزن

دعا خوب بشه بچم انگار همش استرس داره حتی تو خونه . با اینکه باهاش خوب رفتار میکنم

فدات شم یه بچه دو سالس. ازش بپرس. البته با مهربونی. از همین اول با بچت مهربون باش یجوری باش که ناخود آگاه همه چیزو بیاد بهت بگه و ازت خجالت نکشه. 

منم واست دعا میکنم

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂