2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

آن کس که بداند و بخواهد که بداند♡خودرا به بلندای سعادت برساند☆ آن کس که بداند و نداند که بداند♡باکوزه ی آب است ولی تشنه بماند☆ آن کس که نداند و بداند که نداند♡جان و تن خودرا ز جهالت برهاند☆آن کس که نداند و نداند که نداند♡درجهل مرکب ابدالهر بماند☆آن کس که نداند و نخواهد که بداند♡حیف است چنین جانوری زنده بماند..🕊            

برام مهم نیست فقط ارزومه محتاج خلق خدا نشم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

فقط غرق نشم

هرجوری دیگ مردم مهم نیست😐

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

من آتیش نگیرم تو سقوط هواپیما به خاک نرم و از همه وحشتناکتر س ر ط ا ن نگیرم 

بقیه ش حللللله خیلیم دوست دارم زودتر راحت شم

فقط پسرمو از آب و گل درآرم مثلا 10 سالش که بشه درود و دوصد بدرود بر این دنیای نامرد 

والله چی داره مگه

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

شریعتی میگہ؛ خدایا چگونہ زیستن رار بہ من بیاموز،، چگونہ مردن را خود خواھم آموخت

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.
من آتیش نگیرم تو سقوط هواپیما به خاک نرم و از همه وحشتناکتر س ر ط ا ن نگیرم  بقیه ش حللللله خی ...

یعنی اینقدر ناامیدی؟

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.