2777
2789
عنوان

کی اعتقاد داره؟

210 بازدید | 29 پست

ی وقتایی میگن اعداد ساعت ک جفت شه ینی یکی یادت کرده مثل 21:21 

یا ی وقتایی میگن اگ وقت حرفی اشتباهی بجای این ک اسم طرفو صدا کنی اسم ی ادم دیگ (بجای این ک بگی زهرا فلا ... بگی مثلا فاطمه) اسمشو اشتباه بگی ینی اون طرف ب یادتع 

یا حتی میگن اگ خواب کسیو ببینی ینی دلتنگته مثلا دوست پسری ک ازش جدا شدی ی چند وقته 

و خیلی چیزای دیگ

اعتقاد دارین ب این حرفا؟

ینی احتمال داره راست باشه  

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  

اولی رو بله. 

پیام‌فرشتگانه.

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

من ب تکرار اعداد و اعداد جفتی اعتقاد دارم بنظرم راستم هست

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای یه دوست دارم کچلمون کرده همش میگه فلان فلان یکی داره فکر میکنه 😂

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

پس کل خاندان به فکر مادرشوهرمن طفلی همه رو صدا میکنه تا اونی که میخواد و صدا کنه ی موقع ها هم نمیتونه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

یه نفر قبلا باحال گفته بود.. من خواب رضا عطارانو میبینم آخه چرا الان باید اون دلتنگ من باشه؟؟

زیاد اعتقاد ندارم🤔

آن کس که بداند و بخواهد که بداند♡خودرا به بلندای سعادت برساند☆ آن کس که بداند و نداند که بداند♡باکوزه ی آب است ولی تشنه بماند☆ آن کس که نداند و بداند که نداند♡جان و تن خودرا ز جهالت برهاند☆آن کس که نداند و نداند که نداند♡درجهل مرکب ابدالهر بماند☆آن کس که نداند و نخواهد که بداند♡حیف است چنین جانوری زنده بماند..🕊            
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792