الان چ حسی داری؟؟ چجوریه؟؟ من با ی مردی 3ساله رابطه دارم ولی الان فهمیدم زن داره ولی میگه ب ا ...
خودتو بزار جای زن اول...ببین چه حسی داره شوهرت با یه خانم غریبه سه سال رابطه داشته و بعد میخواد ازدواج مجدد کنه از کجا مطمئنی این اقا راستشو میگه؟این ادم بی وفا و بی مسوولیته حالا هر چقدر هم بگه به زنم حسی نداشتم خب اگه نداری روراست بهش بگو و ازش جدا شو نه اینکه با یه خانم دیگه قایمکی سه سال ارتباط داشته باشی و بعد که شما فهمیدین متاهله بگه اره من هیچ حسی نداشتم بهش...یه ادم هوسران و بی مسوولیته...از شما هم تعجب میکنم تو این سه سال چطور نفهمیدین متاهله و حالا که فهمیدین به جای ناراحتی و عصابنیت از دروغ گفتنش در مورد زن دوم شدن تحقیق میکنین...واقعا که خیلی سطح پایین هستین البته عذرخواهی میکنم بابت رک بودنم
عزیزم تومیخای جواب موردپسندتو اینجابشنوی،آخه کی موافقه که شما بامرده متاهل رابطه داشته باشی؟لعنت به هرچی زن ودختر خونه خراب کنه،شماحالاهزارتا توجیه هم بیارکه مقصرنیستیودوستت داره واینا ولی اول وآخرکلام اینه که اون آقای نامحترم زن داره
دریدگی و بی اصل ونصبی از حرفات میباره.امثل تو ریشه و آبرو ندارن که میرن زن دوم میشن
ول کن عزیزم.... اون کاربر سیب سرخ هم به شوخی گفت
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔