بنابر دلایل نامشخص اینجا روی سیسمونی طلا هم میدن🙄🙄🙄میخوام نقره بگیرم ب همه بگم طلاس،نقره تابلو نیس بنظرتون؟
من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
همین امضای شما بود .داشت توضیح میداد که اینکار برای بچه دار شدن خوبه.امیدوار شدم.حتما انجام میدم .دع ...
منم یبار گفتم مورد هجوم قرار گرفتم🤕
من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ کار مگه قراره چکار کنم خودم و شوهرم فقط چیز هایی که لازم بود خریدیم. قرار نیست ما ادامه دهنده ی ...
خانواده شوهرمن انقد پروعن از راه ک بیان میگن خب سیسمونیت کوووو ببنیم بعدم ک دیدن برن بتمرگن سرجاشون حتی ی تشکرم نکنن. جهیزیم بخدا توکل فامیل بهترین جهیزیه بود هیچکدوم از حسادت حتی یه تشکر ازپدرمادرم نکردن. البته مادرپدرمن خودشون دوست دارن بم سیسمونی هم بدن ولی من ک توفکرم برم خونه مامانم چندوقت بمونم ک سیسمونیمو نبینن اونجا دیدنم بیان
آخه مگه قراره یه جا که رسمه همه بخرن خب یکی نمیخواد بخره به کسی چه....من تازه عروسی کرده بودم خواهرشوهرم حامله شد بعد هی مادرشوهر خانم به من تیکه مینداخت که گوشواره هاشو نگه داشتم میدم ....درصم خواهرشوهر گرام خودش تو مجردی کار کرده بود خریده که موقع رفتن به خونش نبرده بود تا تو سیسمونیش بدن ....ماهم خونمون یدونه فرش کم داشت ....هی میگف الان که طلا گرونه فرشم میدنا...هی به من میگف یعنی پدرت باید یا طلا بده یا فرش ...با خدا خجالتم نمیکشید ....منم میخندیدم جوابشو نمیدادم....والا جهیزیه منو حساب میکردن اندازه سه تا دختراش و یه عردسش بیشتر میشدا ...اما نمیدونم چرا اونجوری میکردن...تو شهرما هرکی هرچقدر بتونه سیسمونی میخره حتی خیلیا تخت وکالسکه کمد و اینجور چیزام نمیخره ...فقط لباس اینا میخرن با لحاف وتشک...مثلا خانواده ی عردس ما نخریده بود ماهم اصلابه روش نیاوردیم حتی صحبت سیسمونی نکردیم ....با پولی که بابامو وداداشام داده بودن رفتن کمد وتخت گرفتن....حالا طلا اینام هیچ....منم هیچی نگفتم خانوادم بخره ...حالا یه تخت و لباس برای بچه خریدن خدامم شکر میکنم ...آخه چرا باید بخرن مگه صاحب بچه خانواده ی منه...من خودم پس انداز دارم میکنم هرچیم بخوام میتونم بخرم اما واقعا بعضی چیزا لازم نیس که میخرن
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍