2777
2789
عنوان

عمل چشم صعیف؟؟

111 بازدید | 19 پست

کسی هس چشماش ضعیف بوده باشه بعد عملش کرده باشه ؟چندسالگی عمل کردین؟ازعملتون راصی هستین ینی بعد عمل دوباره جشماتون به حالت قبل که بر نگشته؟

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

از ۵_۶ سالگی ضعیف بود 

تا ۱۸ سالگی که رشدم متوقف شد همینجور نمرش رفت بالا 

بعد ثابت شد ۲۰ سالگی عمل کردم لازک

خیلی راحت بود بعدش هم در عرض یک هفته ده روز دیدم کامل شد ( البته بلند شدم از زیر دستگاه عمل قشنگ میدیدما)

تا دو سه ماه قطره میریختم و اینا 

بعدشم عینک دودی زیر آفتاب 

الانم سه ساله خیلی راضی ام چون چشمم بعدش ضعیف نشد دیگه 

در کل عملش راحته با درصد رضایت بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی چشم به حالت قبل برنگشته منظورت نترس یا ظاهر گد رفتگی

منطورم اینکه شنیدم ولسه بعصیا دوباره مثل قبل که ضعیف بود میشه

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

یعنی چی چشم به حالت قبل برنگشته منظورت نترس یا ظاهر گد رفتگی

به حالت قبل که برنمیگرده چون قرنیه رو تراش میدن چجوری برگرده 

اگه ضعیف بشه بعد عمل ضعیفی هست که اگه عمل نمیشد هم اتفاق میوفتاد بخاطر رشد کره چشم یا نمی‌دونم دلایل دیگه ضعیفیه

از ۵_۶ سالگی ضعیف بود  تا ۱۸ سالگی که رشدم متوقف شد همینجور نمرش رفت بالا  بعد ثابت شد ۲ ...

شما کجا چشماتونو عمل کردین؟منم ۲۱ هستم بعد میگن باید وایستی یکم دیگه الان بری برمیگرده براهمین تو شهر خودمونم نمی خوام عمل کنم چون میترسم خوب عمل نکنن

ببین تو هر سنی احتمال ضعیف شدن چشم هست 

اما هرچقدر زمان از ثابت شدن نمره چشم بیشتر بگذره احتمالش کمتر میشه 

من خودم نمره چشمم ۴ بود 

حالا بعد عمل هم میخواست نیم نمره ضعیف بشه یا نه 

نمی ارزید به اون عینک و دردسراش

اگر معاینات قبل عملتون نتیجه اش خوب باشه، ض/امت قرنیه با نمره چشم همخونی داشته باشه قوز قرنیه نداشته باشید و خییللی پارامترای دیگه، نمره برنمیگرده، اگرم برگرده یه بخشیش برمیگرده نه کل نمره قبلی، اگر خوب انتخاب شده باشی همونم برنمیگرده

خواهرم عمل کرد برنگشت ولی معلمم عمل کرده بود برگشت

اره چندنفرم شنیدم اینجوری شده چشماشون نمیدونم چرا واسه بعصیا اینطوری مبشه براهمین میترسم واسه منم اونطوری بشه ببخشید خواهرتون چندسالگی چشملشونو عمل کردن؟؟

شما کجا چشماتونو عمل کردین؟منم ۲۱ هستم بعد میگن باید وایستی یکم دیگه الان بری برمیگرده براهمین تو شه ...

من کرجم بیمارستان نوردیدگان عمل کردم 

تعریف بیمارستان های نور تهران و کرج رو هم شنیدم

من که بشدت راضی ام از عملم 

ببین اگه نمره چشمت مثل من بالاست باید بگم یه دنیای دیگه رو تجربه خواهی کرد بعد عمل 

البته درصد خیلی کمی از قرنیه ها هم هستن که ظرفیت عمل رو ندارن 

یا مثل بقیه عمل ها تعدادی مورد ناموفق هم می‌تونه داشته باشه اما در کل موفقیت عمل چشم بالای ۹۰

اگر معاینات قبل عملتون نتیجه اش خوب باشه، ض/امت قرنیه با نمره چشم همخونی داشته باشه قوز قرنیه نداشته ...

ممنون به خاطر توضیحاتتون

اگر معاینات قبل عملتون نتیجه اش خوب باشه، ض/امت قرنیه با نمره چشم همخونی داشته باشه قوز قرنیه نداشته ...

آره دقیقا 👌

و اینکه عمل لازک چون عمق قرنیه رو نمیتراشن اگر دوباره ضعیف بشه امکان عمل مجدد هم هست 

اما لیزیک عمق قرنیه تراشیده میشه 

تنها مزیت لیزیک به لازک هم دوره نقاهته که واسه لازک سه چهار روزه واسه این یکی دو روز